dilluns, 10 de novembre de 2008

ARXIU DE RECEPTES / ARCHIVO DE RECETAS


AMANIDES / ENSALADAS
- Amanida de tomàquet i mozzarella verda esferificada / Ensalada de tomate y mozzarella verde esferificada-
-Simfonia de canonges / Sinfonia de canónigos
- Amanida de poma i pollastre / Ensalada de manzana y pollo

ARROS / ARROZ
-Arros de pop d'en Corrina / Arroz de pulpo al estilo Corrina
-Risotto a la milanesa

CREMES I SOPES / CREMAS Y SOPAS

-Crema de pebrot escalivat i de pèsols/ Crema de pimiento escalivado y de guisantes
-Escudella i carn d'olla/Escudella y carne de olla

-Sopa de peix / Sopa de pescado

ENTRANTS / ENTRANTES
-Bacallà gratinat al perfum d'alls / Bacalao gratinado al perfume de ajos
-Bollos preñaos
-Bunyols de calamars o sípia / Buñuelos de calamar o de sepia
- Canapés variats / Canapés variados

-Carbasseta a la bolonyesa, de règim / Calabacita a la boloñesa, de régimen
-Coca d'oli amb alberginia i formatge de cabra/ Coca de aceite con berenjena y queso de cabra
-Coques de formatge, melmelada de tomàquet i verat escabetxat/Cocas de queso, mermelada de tomate y pescado escabechado

- Duet de salmó i bròquil de règim / Duo de salmón y bròcoli de régimen
-Focaccia de porros i bacon / Focaccia de puerros y bacon
-Foie
- Meló amb pernil esferificat / Melon con jamón esferificado

-Musclos gratinats/ Mejillones gratinados
-Olives enriquides / Aceitunas Aliñadadas
-Pa de bacó / Pan de bacon

-Palets de formatge/ Palitos de queso
-Patates a la salsa Rosina/Patatas a la salsa Rosina
-Patè casolà / Paté casero
-Patè fi / Paté fino
- Petxines amb salsa / Conchas en su salsa
- Pica pica de Nadal ( diferents entrants ) / Pica pica de Navidad ( variedad de entrantes )
-Romesco lleuger de carxofes / Romesco ligero de alcachofas

- Salmó marinat / Salmón marinado
- Tartaletes de formatge blau
- Tartar de tonyina i fresons amb ous de peix / Tartar de atún y fresas con huevas de pescado

CARNS / CARNES

- Ànec al forn / Pato al horno
-Canelons/Canelones
- Canelons d'ànec / canelones de pato

-Carbasseta a la bolonyesa, de régim / Calabacita a la boloñesa, de régimen
-Conill a l'aroma d'all i de canyella /Conejo al aroma de ajo y canela
-Cua de vedella a l'all i pebre / rabo de ternera al ajo y a la pimienta
-Escalopins de foie / Escalopines de foie
-Filet de porc amb pasta de full/Filete de cerdo en hojaldre

- Llom de porc a la taronja / Lomo de cerdo a la naranja
-Mandonguilles farcides / albondigas rellenas
-Ossobuco a la milanesa
-Pollastre farcit a la catalana / Pollo relleno a la catalana
-Pollastre a la mediterrànea Donna Hay / Pollo mediterraneo Donna Hay


BOMBONS / BOMBONES

- Bombons farcits de garnaxe de llet i bombons de tall / Bombones rellenos de garnache de leche y bombones de corte
-Bombons farcits de lemon i orange curd / Bombones rellenos de lemon y orange curd

GALETES / GALLETAS
- Galetes per decorar / Galletas para decorar
-Galetes de formatge blau
- Macarons
- Polvorons / Polvorones

LICORS / LICORES

- Hidromel de peres / Hidromiel de peras

PANS-BRIOXOS / PANES-BRIOCHES
-Bollos preñaos
-Briox farcit o mona de pasqua amb sorpresa / Brioche relleno o mona de pascua con sorpresa

-Barres de Pa / Barras de pan
-Briox dolç/ Brioche dulce
-Brioxos de carnaval / brioches de carnaval
- Briox de safrà o lussekatt / Brioche de azafrán o lussekatt

-Coca de Frangipane
-Coca d'oli amb alberginies i formatge de cabra / Coca de aceite con berenjenas y queso de cabra
-
Coca de Sant Joan
-
-Ensiamades / Ensaimadas
-Focaccia de porros i bacon / Focaccia de puerros y bacon
- Garlanda del Penedès
-Mini Panets semibrioxats / Mini panecillos semibriochados
-
Mona de Pasqua amb sorpresa / Mona de Pascua con sorpresa
-Mona Niu de Pasqua / Mona Nido de Pascua
-
Pa d'olives negres i formatge feta / pan de aceitunas negras y queso feta
-Palets de formatge / Palitos de queso
-
Palets de pa amb sèsam / Palitos de pan con sésamo
-Panets de viena / Panecillos de viena
-
Petit pa de bacò / Tortitas de bacon
-Pa de llet o semibrioxat / Panes de leche o semibriochados
-Tortell / Tortel

PASTA
-
Canelons / Canelones
-
Tallarines negres de marisc i de gelatina de mar / Tallarinas negras de marisco y de gelatina de mar

PEIX / PESCADO
-
All i pebre de rap i llagostins / ajopimienta de rape y langostinos
-
Arros de pop d'en Corrina / Arroz de pulpo al estilo Corrina
- Bacallà al forn / Bacalao al horno
-
Bacallà gratinat al perfum d'alls / Bacalao gratinado al perfume de ajos
-Bacallà farcit / Bacalao Relleno
- Bunyols de calamars o de sípia / Buñuelos de calamar o de sepia
-
Freginada de cintes de peix i de fetge de rap / Fritada de cintas de pescado y de higado de rape
-
Lluç a la bilbaïna/ Merluza a la vasca
-Musclos gratinats / Mejillones gratinados
-Orada al forn / Dorada al horno
- Petxines amb salsa / Conchas en su salsa
- Rèmol amb raïm al cava / Rodaballo con uvas al cava
-
Tartar de tonyina i fresons amb ous de peix / Tartar de atún y fresas con huevas de pescado

POSTRES
-
Alfajores de maizena
-Batut de maduixots i nata / Batido de fresones y nata
-Braç de gitano de règim / Brazo de gitano de régimen
-
Bescuit de xocolata blanca i coco/ Biscuit de chocolate blanco y coco
-
Bombons farcits / bombones rellenos
-
Briox dolç / Brioche dulce
-Briox de carnaval / Brioche de carnaval

-
Briox farcit o mona de pasqua amb sorpresa
-Crema Catalana

-Coca de Llavaneres
-Coca de Frangipane
-Corona de prunes seques i canyella / Corona de ciruelas secas y canela