Em sembla que tindria que obrir un apartat que es digués “ Receptes d’altres blogs que fem sovint a casa “ i allí tindria que posar un munt de bones receptes de tots vosaltres que provo i queden incorporades a la vida diària i la que us presento més que fer-la , l’hem adoptat a casa nostra. És ideal per sopars informals veient una peli o per berenars potents.
La recepta la vaig treure del blog Magia en mi cocina i és ràpida de fer per ser pa, una hora fins arribar a taula, perquè no s’ha de deixar llevar la massa. Si la deixeu llevar el resultat és el mateix i no cal perdre temps, no us sembla ?
Ingredients:
100 ml d’aigua tèbia
50 ml d’oli
50 grs de mantega
1 polsim de sal
1 polsim de sucre
300 grs de farina normal,tipus Gallo, no cal de força
1 pastilla de llevat fresc de forner tipus Levitat, d’uns 25 grs
Txistorra, un parell de tires llargues
Preparació:
Amb la panificadora poseu l’opció d’amassar i retireu de la cubeta un cop acabat, sense llevar.
Preescalfeu el forn, a dalt i a baix, a 180 graus
Damunt d’un taulell, estireu la massa fins que quedi d’uns 45 x 30 cms. aproximadament.
Feu unes partions amb el disc de tallar pizzes. Jo primer parteixo per la meitat la massa, al llarg i a l’alt, fent una creu, després cada meitat la parteixo per la meitat també i em queda un rectangle amb 16 parts.
Talleu la txistorra en 16 trossos i poseu cada tros a cada tros de la massa, enrotlleu i enganxeu una mica els acabaments prement-los.
Poseu cada tros damunt la plàtera que anirà al forn i pinteu la part de sobre amb llet i ho coeu durant 20 mintus.
Espero que us agradi i si el feu...
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Me parece que tendré que abrir un apartado que se llamara "Recetas de otros blogs que hacemos a menudo en casa" . Allí pondré un montón de buenas recetas vuestras que pruebo y quedan incorporadas a nuestro dia a dia y la que os presento más que hacerla, la hemos adoptado. Es ideal para cenas informales viendo una peli o para una merienda potente.
La receta la saqué del blog Magia en mi cocina y es rápida de hacer para ser pan, una hora hasta llegar a la mesa, porque no hace falta que suba la masa. Si la deje subir, el resultado es el mismo y no hay que perder tiempo, no os parece?
Ingredientes:
100 ml de agua tibia
50 ml de aceite
50 grs de mantequilla
1 pizca de sal
1 pizca de azúcar
300 grs de harina normal, tipo Gallo, no es necesario de fuerza
1 pastilla de levadura fresca de panadero tipo levital, de unos 25 grs
Txistorra, un par de tiras largas
Preparación:
Con la panificadora , dais a la opción de amasar y retirais la masa de la cubeta una vez terminado, sin dejarla subir.
A mano, pues amasais como todas las masas.
Precalentar el horno, arriba y abajo, a 180 grados
Encima de lal encimera, estirais la masa hasta que quede de 45 x 30 cms. aproximadamente.
Cortais la masa con el disco de cortar pizzas. Yo primero marco por la mitad la masa, a lo largo y a lo ancho, haciendo una cruz, luego cada mitad la divido por la mitad también y me queda un rectángulo con 16 partes.
Cortar la txistorra en 16 trozos y poner uno en cada trozo de masa, enrollar y pegar un poco las puntas, apretando con los dedos.
Ponéis cada bollo sobre la bandeja que irá al horno, los pintáis con leche y los horneáis unos 20 minutos.
Espero que os guste y si lo hacéis ... un buen provecho!