dimecres, 14 de gener de 2009

BESCUIT DE COCO I DE XOCOLATA BLANCA PER A PRINCIPIANTS / BICUIT DE CHOCOLATE BLANCO Y COCO



El meu amic Ferran em va dir... a veure si poses alguna cosa fàcil, per principiants al blog... i jo vaig pensar... ja ho tinc.... i no us ho perdeu, recepta de la gran cuinera Carme Ruscalleda. Quasi res..
Doncs si senyor, aquí va, una delícia de bescuit, per senzill, per bo, per ràpid, per tot...
La Ruscalleda diu que no s’hauria d’esberlar quan es cogui, suposo que perquè quedi ben esponjós i no es ressequi. S’enrosseix de seguida i per tant, atents al forn, al costadet, que són només 5 minuts de cocció.

Ingredients:

- 300 grams de xocolata blanca
- 100 grams de coco ratllat
- 4 ous
- Motlles de magdalenes petites
- Motlles metàl.lics petits, tipus flaneres

Preparació:

1- Escalfeu el forn a uns 230 graus.
2- Es fon dins un bol la xocolata al microones, a temperatura de descongelar o la mínima potència.
3- Un cop desfeta, se li afegeix el coco ratllat i els ous batuts, com per fer una truita.
4- S’unten els motllos de magdalenes amb mantega desfeta i s’enfarinen una mica s’emplenen no del tot amb cullerades de la pasta. Aquests motlles abans s'han posat dins els motllos metàl.lics, perquè aixì la blonda no s'obri i la pasta pugi.
5- I al forn, a uns 230 graus, uns 5 minuts o fins que pugin. Millor si no s’esberlen o s’obren. ( la recepta original diu que només 3 minuts i 20 segons al forn, i que es serveixin tèbies. A mi, amb aquest temps, encara no havien pujat)

Es poden servir al costat de gelat i a nosaltres ens varen agradar més ja freds.
-------------------------------

BISCUIT DE COCO Y CHOCOLATE BLANCO

Ingredientes:
- 300 gramos de chocolate blanco - 100 gramos de coco rallado - 4 huevos - Moldes de magdalenas pequeñas - Moldes metálicos pequeños, tipo de flan.

Preparación:

1 - Calentar el horno a unos 230 grados. 2 - Se funde en un bol el chocolate en el microondas, a temperatura de descongelar o la mínima potencia. 3 - Una vez deshecho, se le añade el coco rallado y los huevos batidos, como para hacer una tortilla. 4 - Se untan los moldes de magdalenas con mantequilla derretida y se enharinan un poco y se rellenan, no del todo, con cucharadas de la pasta. Antes habremos puesto estos moldes de papel dentro de los moldes metálicos para que así el rizo de papel no se abra y la masa suba bien. 5 - Y al horno, a unos 230 grados, unos 5 minutos o hasta que suban. Mejor si no se abren. (La receta original dice sólo 3 minutos y 20 segundos al horno, y que se sirvan tibias. A mí, con este tiempo, aún no habían subido) Se pueden servir acompañando un helado y a nosotros nos gustó más ya fríos.
Que tengáis un buen provecho!!
--------------------
Doncs per tots vosaltres, un bon profit !!

27 comentaris:

OLLES I SOMRIURES ha dit...

La primera en felicitar aquestes especialitats de la menta fresca. Que bones. Com que les acabes de penjar puc encara triar alguna? Desprès m'imagino que no quedarà res. Notable combinació xocolata blanca i coco. Salut !!!!!!!

angels ha dit...

Que bones aquestes... ja que no son mufffins ni magdalenes, però tenen una pinta boníssima. Petons

El cullerot Festuc ha dit...

mmmmm...que bones!!! I si és recepta de la Rusca, èxit assegurat!!! La textura és com magdalena???
Petunets,
Eva.

Mietta ha dit...

tienen que ser deliciosos. muy buena pinta y apetitosos!

Rosa ha dit...

Se me hace la boca agua a estas horas de la mañana viendo tus fotos. Me apunto tu receta.
Besos

Eva ha dit...

Hola Maria!
Just ara m'anava a pendre un cafetó, et faria res enviar-me un parell d'aquests biscuits? ;-)
M'apunto ràpid ràpid la recepta que aquesta l'haig de probar!
pt!

Ana ha dit...

Bescuit de coco i de xocolata...tiene que estar de vicio, sobre todo por ese gustito a chocolate. Me lo apunto. Besos.

SandeeA ha dit...

Qué rico!! cuando he visto la foto en mi blog he pensado que eran magdalenas, y he venido corriendo a ver cómo habías hecho para que te subieran tanto... veo que horneas a alta temperatura... en textura qué es, como un bizcochito tierno??? Un beso :)

Dolorss ha dit...

Els ingredients bonisims i el resultat encara més.
Petons

Gemma ha dit...

Quina recepta més bona! M'encanta per la senzillesa i pel resultat tan vistós... és d'aquelles resultones, eh? I la xocolata blanca amb el coco és deliciosa...
Sembla estrany que sense llevat ni clares a punt de neu pugin tant...
I a 230º ja m'imagino que deu ser qüestió de minuts, es tracta de no moure's del davant del forn.
Maria, ja tinc una recepta més a la llista de pendents ;)

la vella carmanyola ha dit...

Perfecta!! es d'aquelles que a mi m'agraden fals i bones!!

Maria ha dit...

Res, Olles,ja no hi ets a temps, no van durar ni per fer la foto..

Angels, són.... bescuits segons la Ruscalleda..

Si, Eva, són semblants a les magdalenes d'aspecte però de textura, com si estiguessin més humides, més toves, com farcides..

Mietta, son muy buenos y tan fáciles..

Apunta Rosa, que te gustaran y seguro que mejoraras, que tu sabes mucho..

Eva, són bones. Espero que si les fas no et decebeixin. Són toves i dolcetes.

Ana, son suavitas de gusto, no se nota el chocolate pero está ahí, seguro.

Sandi, se parece más a un bizcochito con algo, porque no está nada seco sino muy jugoso. Chica, tendré que fijarme más cuando como, que luego me cuesta describirlo.

Gràcies Dolorss, com que els ingredients són bons, resulta.

Si Gemma, sembla mentida que amb tan poc, surti tant. Jo pensava... surtirà una truita dolça i no... Resulta i ens va agradar molt. Són ... delicats. No se com dir-ho.

Anna, més fàcil...gairebé impossible.

La cuina vermella ha dit...

Maria reina! ens hem llegit els pensaments, jo també tinc una recepta dolça de la rusqui a punt de publicar!!
Doncs quina delicia noia, i a més la xoco blanca i el coco ha de ser bocatto di cardenali, no?
Em semblen exquisides i a més amb un pimpam!
petons.

Glòria ha dit...

Recepta de la Ruscalleda, garantia total i més fàcil no pot ser!. L'apariència és com de magdalena, encara que no porti farina, oi?.

Fins aviat

CocinArte ha dit...

Maria, el faré per la familia i serà un éxit total!! Tant el coco com la xocolata blanca agraden molt!!

Núria

Anna ha dit...

oh! Maria! Com em ve de gust...xoco i coco! m'encanta, i aquestes segur que em surten bé si dius que són tan fàcils...no hi tinc ma amb les magdalenes, ja t'explicaré.

petonets!!!

enric ha dit...

Els meus fills, sobretot el gran, es deleixen per la xocolata blanca, i l'Anna Maria pel coco... Què et sembla?... Oi que gairebé tinc l'obligació de fer aquests bescuits?

m.eugènia creus-piqué ha dit...

Ahir vaig comprar tots elsingredients i ara vaig a fer-ho, ja et dire si ho he fet bei m´ha agradat, em xifla la xoc i el coco.

TERESA ha dit...

T'han quedat genials i han pujat com les magdalenes. No fa falta complicar-se massa per fer coses bones, oi?
Petonets.

Maria ha dit...

Si, Txell, no costen res de fer. Tinc ganes de veure la teva de la Rusca.. Petons..

Si, Gloria, no porta farina i em meravella que només d'aquells tres ingredients surtin així..

Nuria, guapa, primer has d'estar ben be de la panxolina, eh!

Anna,reina, única recomenació és que no et retiris del costat del forn fins que estiguin fetes, que en un plis plas es torren massa. Serà pels ingredients...

Enric, si les fas, tindras mimitos de l'Anna M. i et deixarà estar al jardí i del teu fill, somriures per una estona. Els hi agradaran..

Geni, espero que et surtin be i sobretot, que t'agradin...ja me diras..

Tresa, fàcils per fer un dia d'avorriment i menjades en un tres i no res..

Mercè ha dit...

Maria! Aquest bescuit de coco i xocolata, o magdalenes han de ser delicioses!! Me les apunto a pendents! La combinació coco-xoco m'encanta! :p

Maria ha dit...

Mercé, maca, la meva visitant de lluny... feu-les per un mini pica pica entre hores i veuràs que bones..

CocinArte ha dit...

Maria, ja tinc la panxa bé...que no l'esquena. PEro m'he comprat una batedora nova i aquest cap de setmana toca estrenar-la...PEro no m'el menjaré pas jo el bescuit...que estic molt en serio amb la dieta Montignac desde el dilluns!

Núria

Maria ha dit...

Molt be Nuria, me'n alegro t'hagis decidit a fer-ho be. A mi m'està costant portar-ho com cal després de tantes festes.
Cuida't l'esquena també.
Petons

tartasacher ha dit...

Hola María:
Me alegro te guste la receta. Gracias por tu cariño y comentarios. Respecto a la receta que tengo como foto donde dice más recetas no la he puesto todavía, tengo la foto, me gusta y la he dejado para decorar el blog, pero no la he subido aún. Ya lo haré. Besote mil y gracias

tartasacher ha dit...

Hola María:
Perdona, te contesté a la pregunta del ostre pero no a la del evento. Lo siento. Bueno tienes que hacer una entrada en tu blog, eligiendo una de las dos recetas, la dulce de las frutas o la salada del pollo, si eliges la salada te deberás dirigir al blog de Meeta que hay enlaces en la entrada que tengo hecha; si la haces dulce me envías los datos de la entrada y del blog tal como lo pone a mi correo. Luego si por ejemplo eliges la receta dulce de las frutas te basas en ella, pero puedes modificarla a gusto, por ejemplo yo voy a infusionar la canela en la nata y no le voy a añadir canela molida y voy a cambiar algo las frutas pues ahora sólo hay higos secos, por ejemplo, además como digo ahí está la gracia en que con una receta base cada uno la cambie a su gusto para luego elegir de entre las opciones que se envíen la que guste más. Las votaciones se hacen entre los que han participado en el evento, pero todo eso lo anunciaré a su tiempo. Espero haya resuelto tus dudas y siento no haberlo hecho ayer, se me pasó. Besos mil y gracias por tu interés.

Eva ha dit...

Hola Maria! Al meu bloc he deixat una coseta per a tu, espero que t'agradi.
Pt!