divendres, 22 d’octubre del 2010

CARBASSETA A LA BOLONYESA, DE RÈGIM / CALABACITA A LA BOLOÑESA, DE RÉGIMEN


Aiiii, tanta coca i tant bombó que he aprés a fer i no em porto tan be com tindria que fer-ho amb el règim ... i això no pot ser...
Així doncs, santornemi !!!
Com que no prenc ni patates ni pasta, gairebé cada setmana, quan em toca menjar proteïnes i verdures em faig aquesta carbasseta amb carn , que partida per la meitat la puc menjar en dos cops. Us ben asseguro que és un bon succedani per no enyorar massa les fecules i com sempre, extret de les receptes de mètode Dukan,

Ingredients:
1 carbasseta petita
1 ceba
2 o 3 hamburgueses de vedella o de poltre, segons el pes
Tomàquets ratllats al gust o suc de tomàquet natural
Pebre vermell dolç
Gingebre en pols
Julivert
Sal i pebre

Preparació:
1- Escalfeu el forn a uns 240 graus.
2- Talleu pel mig la carbasseta, traieu les llavors i amb la pell, la poseu sobre una safata al forn, durant 45 minuts aproximadament o fins que la carbassa estigui ben feta i tova.
3- Mentre talleu a làmines o piqueu petita la ceba i l’ajunteu amb la carn picada i amb una paella antiadherent o una mica mullada amb oli, ho enrossiu tot plegat.
4- Quan estigui una mica fet, afegiu el tomàquet, les especies, el julivert, sal i pebre.
5- Quan estigui feta la barreja, empleneu amb ella cada meitat de la carbassa i ... a menjar....
Bon Profit !!!
Ayyyy , con tanta coca y tanto bombón que he aprendido a hacer ... no hago el régimen tan bien como tocaria ... y eso no puede ser ...
Así pues, de nuevo con él !!!
Como no tomo ni patatas ni pasta, casi cada semana, cuando me toca comer proteínas y verduras me hago esta calabaza con carne, que partida por la mitad la puedo comer un par de veces. Os aseguro que es un buen sucedáneo para no añorar demasiado las féculas y como siempre, extraído de las recetas de método Dukan,

Ingredientes:
1 calabaza pequeña
1 cebolla
2 o 3 hamburguesas de ternera o de potro, segun el peso
Tomates rallados al gusto o zumo de tomate natural
Pimentón dulce, 1/2 cucharadita
Jengibre en polvo, 1/2 cucharadita
Perejil
Sal y pimienta

Preparación:
1- Calentar el horno a unos 240 grados.
2- Cortar por la mitad la calabaza, quitar las semillas y dejando la piel, las poneis sobre una bandeja de horno, unos 45 minutos o hasta que la calabaza esté bien hecha y blanda..
3- Mientras cortar en láminas o picar pequeña la cebolla, la mezclais con la carne picada y en una sartén antiadherente o un poco mojada con aceite, se dora todo.
4- Cuando ya esté un poco hecho, añadir el tomate, las especias, el perejil, sal y pimienta.
5- Cuando esté todo bien cocido, rellenáis cada mitad de la calabaza con la mezcla y ... a comer ....
Buen provecho !!