dilluns, 28 de juny de 2010

DUET DE SALMÓ I BRÒQUIL DE RÈGIM / DUO DE SALMÓN Y BRÓCOLI DE RÉGIMEN



Si volem lluir tipus aquest estiu i ens sobren uns quilets, per molt a dieta que ens posem ja gairebé hem fet tard .... però si sou dels que penseu que algun dia s’ha de començar a perdre’ls ... doncs sempre és un bon moment.

Però res de verdureta i carn a la planxa o bullit a totes hores... NOOOOO !!!!

Ara hi ha un munt de bones receptes que, si be no les farem cada dia, igual que els nostres plats que pengem als blogs, doncs de tant en tant o en dies festius en alegren els àpats, sens dubte.
Així que, combinant amb les receptes que faig normalment, aniré penjant aquestes altres, que extretes del llibre de Mètode Dukan per aprimar-se, m’està fent gaudir d’una dieta, que ja és molt dir, no?

(Recepta per dues persones )



Ingredients per la mousse de salmó:
75 grams de salmó fumat
4 cullerades soperes de formatge blanc, batut desnatat, al 0% MG ( a Mercadona )
Una mica de suc de llimona
Sal i pebre ( opcional )


Ingredients per la mousse de bròquil:
Bròquil ( sobre ¼ d’un bròquil )
½ formatget fresc 0% ( només he trobat Burgo de Arias 0% , a qualsevol super )
1/2 cullerada sopera plena de formatge blanc batut desnatat 0%
Una mica de suc de llimona
Sal i pebre
Curry per decorar



Preparació:

1r- Primerament tritureu el salmó amb el formatge i el suc de llimona. Poseu la barreja en els recipients que vulgueu fer servir i a la nevera.
2n- Ara bulliu amb molt poca aigua o al vapor el bròquil i el deixeu refredar abans de triturar-ho amb el formatge batut i el suc de llimona.
3r- Afegiu sal i pebre al gust i el formatge blanc fresc a trossets petits.
4r- Col•loqueu aquesta barreja sobre la mousse de salmó i a la nevera 1 hora més.
5è-Decoreu amb una mica de curry per sobre i un trosset de llimona.

Proveu de fer-la i veureu que bona queda aquesta combinació.... Amb receptes com aquestes... Qui no fa règim ????? Un bon profit !!!!



Si queremos lucir tipo este verano y nos sobran unos kilitos, por muy a dieta que nos pongamos ya casi hemos hecho tarde .... pero si sois de los que piensan que algún dia hay que empezar a perderlos.... pues siempre es un buen momento.

Pero nada de verduritas y carne a la plancha o hervido a todas horas ... Nooooo!!

Hay un montón de buenas y variadas recetas que, si bien no las haremos cada día, igual que los platos que colgamos en nuestros blogs, hacerlas de vez en cuando o en días festivos en alegraran esas comidas, sin duda.
Así que, combinando con las recetas que hago normalmente, iré entrando estas otras, que extraídas del libro de Método Dukan para adelgazar, me está haciendo disfrutar de una dieta, que ya es mucho decir, no?



(Receta para dos personas)
Ingredientes para la mousse de salmón:
75 gramos de salmón ahumado
4 cucharadas soperas de queso blanco, batido desnatado, al 0% MG (en Mercadona)
Un poco de zumo de limón
Sal y pimienta (opcional)


Ingredientes para la mousse de brócoli:
Brócoli (sobre ¼ de un brócoli)
½ queso pequeño fresco 0% (sólo he encontrado Burgo de Arias 0%, en cualquier super)
1 / 2 cucharada sopera llena de queso blanco batido desnatado 0%
Un poco de zumo de limón
Sal y pimienta
Curry para decorar



Preparación:
1- Primero triturar el salmón con el queso y el zumo de limón. Poner la mezcla en los recipientes que vayais a utilizar y a la nevera.
2- Ahora hervir con muy poca agua o al vapor el brócoli y dejar enfriar antes de triturar con el queso batido y el zumo de limón.
3- Añadir sal y pimienta al gusto y el queso blanco fresco a trocitos pequeños.
4- Coloque esta mezcla sobre la mousse de salmón y dejar en la nevera 1 hora más.
5- Sacar de la nevera 5 minutos antes, decorar con un poco de curry por encima y un trocito de limón.

Pruebar y vereis que buena queda esta combinación .... Con recetas como estas ... Quien no hace régimen ????? Un buen provecho !!!!