dissabte, 17 de gener del 2009

PREMI "BLOG AMIGABLE"

Estic més contenta !!!!! Avui no entro una recepta, avui entro.... un premi !!!
Quan anava al cole, les monges ens donaven medalles si treies bones notes, o et posaven bandes de colors que et creuaven l’uniforme i apa, a lluir-les anant cap a casa..
Si hi haguessin fotos d’aquests records, la cara que faria seria la mateixa que la d’ara, amb un somriure d’orella a orella i tan ampla que sortiria del negatiu.

He obert el correu i l’Eva, de Ma Petite Boulangerie, s’havia recordat de mi. Vaig conèixer el seu blog un dia remenant receptes, i quan vaig veure els seus pans, vaig dir, aquestes fotos alimenten i em vaig fer una fan seva. Passeu-hi i veureu...
No vaig fer cap entrada comentant-ho perquè el premi no es tenia que passar però també agraeixo molt el premi que em van donar aquest Nadal la Quinta de Lúculus.
Ara entenc perqùe ni no baixo de pes... es que m'engreixen alguns amb els seus regals..

Si be és molt agradable rebre, és difícil donar en aquest cas. He de triar i això no està be perquè qualsevol dels que jo llegeixo s’ho mereix perquè tots, tots i tots hi posen carinyo, temps i ganes, segur.
Però em toca fer que el premi giri de nou i el faig arribar a aquests cinc :

-La Teresa de Tot és art, una artista tant de la cuina com de les manualitats, amb qui vaig començar l’aventura dels blogs, a casa, totes dues davant l’ordinador, provant i provant, fins que ens en varem sortir.
-Al Manel, de Cuinar és Generós, perquè mentre els demés intentem lluir-nos amb els nostres plats, ell surt de l’armari per explicar-nos com algunes receptes no li surten be o com quan li dona la vena, es transforma de gourmet a gourmand sense problemes de consciència.
-A la Gloria i en Josep, del Café de Nit , que van tenir el detallàs de reservar una part del seu blog construint un apartat que es diu El blog dels sense blog, per als qui no en tinguin i els vingui de gust penjar les seves receptes.
-A la Sandeea, de la Receta de la Felicidad, perquè ric força llegint-la, amb les seves divertides o fondes reflexions, depenent de com es trobi, i la seva mania de enreixar-ho tot, fins i tot la seva foto del perfil !!
- A la Gemma, de la Cuina de Casa, perquè gràcies a ella i a la seva tenacitat, constància i saber fer, ha fet possible que un munt d’amants de la cuina es trobin sovint i disfrutin i plegats esperin la propera trobada.

I , de cor, a tots els que us llegeixo i els qui em llegiu, un fort petó.

14 comentaris:

SandeeA ha dit...

primer! y encima con premio :O
Muchas gracias María! y felicidades por el premio... soy un poco lentilla en publicarlos, pero es que tardo mucho en decidir a quién dárselos! Un beso y gracias por acordarte de mí!

SandeeA ha dit...

ah, y se me ha olvidado darte las gracias por el truqui de poner las magdalenas en un molde de aluminio... ya las verás ya (en cuanto publique otras cosillas pendientes)... una espinita que tenía clavada que se me ha quitado!

m.eugènia creus-piqué ha dit...

Felicitats nineta, t'ho mareixes.Ahir vaig fer les teves madalenes o no se com es diuen, van quedar estupendes i facil de fer.Felicitats de nou.

Mercè ha dit...

Maria!! Felicitats pel premi tu també!! :) Quina il·lusió, oi?? Petons i enhorabona!! :)

Gemma ha dit...

Maria, felicitats pel teu premi i moltes gràcies per passar-me'l a mi. M'ha fet molt il·lusió!
I t'estic molt agraïda pel comentari que has fet en donar-me'l :)

Anònim ha dit...

Hola Maria, encara recordo aquella tarda de diumenge a casa teva ajudant-me a fer el meu blog, jo no tenia ni idea de res i desde llavors de mica en mica he anat aprenen... Gràcies per el teu premi m'ha fet molta il.lusió, ah! i enhorabona per el teu...
Petonets i fins aviat.

Anna ha dit...

La racha de premios...continua, pasate por mi blog tengo un regalo para tí.Besos.

josep ha dit...

Maria,
Moltes gràcies pel premi. Ens fa molta il·lusió, per venir de qui ve i pels motius que dones.
Una abraçada molt forta

Anònim ha dit...

hola ! et saludo molt contenta de trovar una mossa marxosa , jo també vaig anar amb monjes i ménrecordo de tot alló
!salutacions!

La cuina vermella ha dit...

Enhorabona Maria, estic molt contenta per tu!
Petons!

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Felicitats, ben merescut!
Salut!!!!

Cuinagenerosa ha dit...

maria, moltes felicitats pel premi, i moooltes gràcies per donar-me'l també a mi; m'ha agradat molt el teu detall i, sobretot, els motius pels quals me'l dones: dec ser el primer premiat per sortir de l'armari!

El cullerot Festuc ha dit...

Felicitats Maria i als premiats!!! T'ho mereixes reina!
Petunets,
Eva.

Maria ha dit...

Sandeea... gracias a ti por todo. Y veré tus supermagalenas bien altas, seguro..

Geni,gràcies, et volia preguntar sobre els bescuits de coco però no em va semblar adient barrejar-ho amb les fotos de Palestina. Molts petons

Mercé, quin gust que es recordin de tu..

Gemma, guapa, el meu primer premi, tenia que ser per tu..

Teresa, que tu vals molt en tot...

Ana, guapa, muchas gracias...

Parella cafetera, com no us el tenia que donar....Una abraçada

Si Tresa, els temps aquells eren divers, sobretot si et tocava tenir banda i lluir-la..

Parella, fa una ilu... gràcies..
Petons

Gràcies Olles, no se si es mereix però agrada, de debó..

Manel, vaig tenir que mirar si el tenies perquè en tens tants de premis ... Molts han descobert el teu gran armari... i els hi agradat..

Eva, bufona, tu te'l mereixies també, segur. Gràcies...