Avui us presento una recepta d’un paté la mar de bo de la meva companya de pintura la Maria Teresa de Cal Cavil·la de Rubí.
El motiu de casa seva li ve del seu avi, qui en temps passats, deia que es tenia que cavil·lar molt per passar de cèntims a pessetes i així els va quedar aquest nom que ha anat passant als tres nets que són en Josep, ella i l’Enric.
I aquest últim és el magnífic actor de teatre l’Enric Majó, que durant la seva llarga trajectòria professional , tant al teatre com a la tele ens ha fet i ens fa gaudir amb les seves interpretacions.
I a part de tots els seus mèrits... que guapot, que carai..
Si voleu saber més d’ell , aquí i aquí en teniu dades de la seva professió i aquí d’una entrevista on parla de la seva vida a Barcelona.
I sense més, un paté fàcil i saborós que us recomano pel fi gust que te, en el que cap ingredient domina més que l’altre.
Ingredients:
- 1 llauna de musclos en escabetx
- 1 llauna de tonyina amb oli
- 1 anxova
- 3 formatgets en porcions
Preparació:
1- Tot triturat, amb els olis de les llaunes perquè sinó queda massa espès i així queda al punt de cremós.
2- I a menjar amb torrades o amb un pa de cereals i panses com aquest ... i si el feu, un bon profit !!!!!
PATE FINO DESDE CAL CAVIL·LA
Hoy os presento una receta de un paté la mar de bueno de mi compañera de pintura María Teresa de Cal Cavil·la de Rubí.
I a part de tots els seus mèrits... que guapot, que carai..
Si voleu saber més d’ell , aquí i aquí en teniu dades de la seva professió i aquí d’una entrevista on parla de la seva vida a Barcelona.
I sense més, un paté fàcil i saborós que us recomano pel fi gust que te, en el que cap ingredient domina més que l’altre.
Ingredients:
- 1 llauna de musclos en escabetx
- 1 llauna de tonyina amb oli
- 1 anxova
- 3 formatgets en porcions
Preparació:
1- Tot triturat, amb els olis de les llaunes perquè sinó queda massa espès i així queda al punt de cremós.
2- I a menjar amb torrades o amb un pa de cereals i panses com aquest ... i si el feu, un bon profit !!!!!
PATE FINO DESDE CAL CAVIL·LA
Hoy os presento una receta de un paté la mar de bueno de mi compañera de pintura María Teresa de Cal Cavil·la de Rubí.
El mote de su casa le viene de su abuelo, quien en tiempos pasados, decía que se tenía que cavilar mucho para pasar de céntimos a pesetas y así se quedó este nombre que ha ido pasando hasta hoy a los tres nietos que son Josep, ella y Enric.
Y este último es el magnífico actor de teatro Enric Majó, que durante su larga trayectoria profesional, tanto en teatro como en la tele nos ha hecho y nos hace disfrutar con sus interpretaciones.
Y a parte de todos sus méritos ... que guapo, que caray ..
Si deseáis saber más de él, aquí y aquí tenéis datos de su profesión y aquí de una entrevista donde habla de su vida en Barcelona.
Y sin más, un paté fácil y sabroso que os recomiendo por el gusto fino que tiene, en el que ningún ingrediente domina más que el otro.
Ingredientes:
- 1 lata de mejillones en escabeche
- 1 lata de atún con aceite
- 1 anchoa
- 3 quesitos en porciones
Preparación:
1 - Todo triturado, con los aceites de las latas porque sino queda demasiado espeso y así queda al punto de cremoso.
2 - Y a comer con tostadas o un pan de cereales con pasas como este ... y si lo hacéis… un buen provecho !!!!
21 comentaris:
MMMMMMMMMMM ese pan me suena! jajajaaj el paté tiene que estar riquísimo, el otro día vi algo parecido en otro blog, "tratar de cocinar" creo que era, y me están entrando muchas ganas de probarlo... al fin y al cabo, con algo me tengo que comer el pan!!!!Voy a ver a ese actor tan guapo, que al menos de nombre no lo conozco...
Maria, quin paté més fi!! Però noia, per fer els teus patés, sempre em falten ingredients que aquí no trobo!! :( Però et diré que la meva mare va fer la joia de la corona de casa teva, i els hi va encantar! :)
Petons!
Molt origial aquest paté i a més ha d'estar bonissim sobre unes torradetes.
Salut
Pepin
Un paté diferent que ha de ser molt saborós.
Ostres...quin patè tan fàcil i bo!! El provarem!!!Petunets,
Eva.
El penso fer María, es facilissim i tots els ingredients m'agraden.De joveneta estava enamorada del Enric Majó, el trovaba guapissim,quan em vaig assebentar de que era gay vaig tenir un disgust de mort doncs ja no tenía jo cap oportunitat,jajajaja.
És boníssim aquest paté, me'l van fer a la demostració de quan vaig comprar-me la TurboChef i el vaig trobar tant bo que sempre que faig un pica-pica n'hi ha una miqueta per sucar en alguna torradeta.
PTNTS
Dolça
Aquest paté te que estar boníssim i pel que veig es molt fàcil de fer!!!!
maria, bona recepta, algun dia haurem de fer un monogràfic de cuina amb conserves perquè donen molt de joc, aquest no me l'hagués plantejat mai.
Hola! Aquest paté ha de ser delicios. Fàcil i ràpid de preparar. M´ha agradat molt aquesta recepta i el blog. Felicitats!
Salutacions
M'has ben enredat amb el nom! Quan he començat a llegir "1 llauna de musclos..." m'he pensat que l'ordinador ja em feia el ximple, però no. Una magnífica combinació!
Un paté que prové d'aquesta família ha de ser bo per força :)
La combinació em sembla molt encertada, no compro mai musclos en escabetx, però t'asseguro que aquest paté el provaré, ha de quedar bo de veritat!
I acompanyat amb un pa dels teus, encara millor, je je je...
esta receta hace tiempo que la hice...casi ni me acuerdo de su sabor.....ahora al verla me entraron ganas.........gracias preciosa un besazo.
Este paté me encanta lo usaré para una convención familiar de pinchos que tengo proximamente, un beso.
Ara feia dies que no et podia passar a veure, i just que entro em trobo amb aquest paté tan senzill i tan rebó! com m'agrada visitar el teu bloc!!! :-D
pt!
Hola Sandeeta... este actor es muy conocido aquí, en nuestra tierra y le tenemos mucho cariño. Ha hecho muy buenas interpretaciones. Ya vi tambíén ese otro paté. Tambíen ha de estar bueno con esos ingredientes.
Mercè.. i jo que em pensava que aquí teniueu de tot..però si aquests ingredients són correntíssims..
Pepin, fàcil i saborós, ja veuràs si el proves..
Sí, Gloria, aquesta és la paraula, saborós, deu ser pels musclos que porta.
Eva, sí el proves, espero que us agradi també.
Si Geni, quin morenàs que estava fet l'home.. suposo que avui ja ha de tenir cabells blancs però ha d'estar interessant també i la vista no ens la treu ningú,no?
Que bé Dolça que també l'hagis provat i confirmis que es bo.
Xaro, prova'l que es fàcil de fer i ben gustos.
Si Manel, farem la peña de les llaunes pels dies sense cuina...
Gràcies Pilar, benvinguda i a reveure..
Enric, que sí, que és un paté molt fi tot i portar musclos, que són forts..
Gemma, un paté ben bonet per aquells musclos en escabetx que a vegades ronden pel rebost i no en sabem que fer. ´
Fely, pués ya sabes, a volverlo a hacer..
Sandy, pruebalo antes para saber si a tus invitados les puede gustar. Supongo que sí però por si las moscas..
Gràcies Eva, jo també m'ho passo be amb el teu. Acabo d'apuntar la teva empanada de brandada per més endavant..
Petonets i besitos a tots
Un paté facil que ha de ser molt saborós.Una magnífica combinació! Petons.
Maria reina, quin invent més bo aquest paté tan original! ara entenc perquè és tan guapo l'Enric Majó.
Molts petons princesa.
...quin paté!!! prenc nota...hauré de provar-lo de fer...Una torradeta amb paté fi...mmmm
Ja t'explicaré!
Ptnts
Anna, guapa, gracias... si que es sabroso por los ingredientes que son un poco fuertes pero combinados, sale un gusto fino.
Txell, bonica, que et trobem a faltar a totes les classes. No ens deixaràs pas, no? Guapot de jove l'Enric, no? ara fa temps que no el veig pero quien tuvo, retuvo...
Marta, de veritat, sorpren el bon gust que te.. anima't..
Petons a tots
Hola María:
Me alegro te guste mi receta de hoy y estas tuyas tienen un aspecto buenísimo. Qué rico paté y qué deliciosas fresas. Mil gracias
Publica un comentari a l'entrada