dijous, 9 de setembre del 2010

MINI ROSQUILLETES FARCIDES, DE RÈGIM / MINI ROSQUILLAS RELLENAS, DE RÉGIMEN

I continuo portant-me be.... amb aquests entrants que, al menys de vista, alegren l’existència de qui fa règim i no pot menjar de tot. I com que el farcit és agradable, oli en un llum...
Sempre és la mateixa base, gens de farina i tot sense greix, mètode Dukan, per si teniu curiositat.
En un principi tenien que fer-se en un motllo de volovans però jo no en tinc. Així que vaig fer servir un de rosquilletes, que, farcides , també queden vistoses.
Ingredients: per unes 25 aproximadament.
4 cullerades soperes de segó de blat (botiga dietètica )
4 cullerades soperes de segó de civada ( “ )
½ bosseta de llevat, tipus Royal normal
3 cullerades soperes de formatge batut 0% MG (Mercadona, Corte Inglés )
3 ous sencers i 1 clara d’ou
Sal i pebre
Farcit de: Daus de formatge blanc, picat , de 0% MG, formatge batut O% MG, cebollí picat o herbes picades, salmó fumat, succedani de caviar o ous de truita de riu.

Preparació:
1- Escalfeu el forn a uns 210 graus.
2- Barregeu tots els ingredients de la massa i repartiu-ho dins el motllo ( untat si fa falta amb un mica de mantega o oli i enfarinat)
3- Poseu al forn uns 20 minuts.
4- Barregeu aixafant els formatges del farcit, salpebreu i afegiu el cebollí o les herbes picades.
5- Traieu les rosquilletes del motllo i les empleneu amb el farcit, decorant amb una mica de salmó o d’ous de peix.
També es podrien farcir d’una mousse de tonyina o de salmó fumat ( tonyina o salmó fumat barrejat amb formatge fresc i crema de llet 5% MG )
Y sigo portándome bien .... con estos entrantes que, al menos de vista, alegran la existencia de quien hace régimen y no puede comer de todo. Y como el relleno es agradable, todo redondo ...
Como siempre, sin nada de harina y sin grasa, del método Dukan.
En un principio tenían que hacerse en un molde de volovans pero yo no tengo. Así que utilicé uno de rosquillitas, que, rellenas, también quedan vistosas.

Ingredientes: para unas 25 aproximadamente.
4 cucharadas soperas de salvado de trigo (tienda dietética)
4 cucharadas soperas de salvado de avena (")
½ bolsita de levadura, tipo Royal normal
3 cucharadas soperas de queso batido 0% MG (Mercadona, Corte Inglés)
3 huevos enteros y 1 clara de huevo
Sal y pimienta
Relleno de: Dados de queso blanco, picado, de 0% MG, queso batido O% MG, cebollino picado o hierbas picadas, salmón ahumado, sucedáneo de caviar o huevas de trucha.

Preparación:
1- Caliente el horno a unos 210 grados.
2- Mezclais todos los ingredientes de la masa y se reparte en el molde (untado si hace falta con un poco de mantequilla o aceite y enharinado)
3- Poner al horno unos 20 minutos.
4- Para el relleno: Mezclar aplastando los quesos, salpimentar y añadir el cebollino o las hierbas picadas.
5- Retirais las rosquillitas del molde y las rellenais, decorandolas por encima con un poco de salmón ahumado o de huevas de pescado.
También se podrían rellenar de una mousse de atún o de salmón ahumado (atún o salmón mezclado con queso fresco 0%MG y crema de leche 5% MG)