dimarts, 21 d’abril del 2009

BATUT DE MADUIXOTS I NATA / BATIDO DE FRESONES Y NATA

Vaja, que el temps no acompanya, i no hi ha manera de que el sol llueixi com cal.
I les maduixes són d’aquelles fruites que ben fresquetes, amb qualsevol cosa i amb el bon temps... quin gust que dona menjar-les.
Costa trobar maduixots gustosos i un dia, a la tele, van dir una varietat que és francament bona, amb olor i sabor encara com els d’abans. És una mica més cara i només l’he trobat als supermercats Bonpreu. Es el maduixot Camarosa. Bo,bo.. ( aquesta és l'etiqueta que porta la capsa)

I amb ells faig aquest postre, que segur que tots coneixeu i feu, perquè de senzill, cau enrere però és que és tan bo... que val la pena tornar a recordar-lo...

Ingredients:
-Maduixots
-Sucre
-Nata per muntar

Preparació:
1- Munteu la nata ben ferma i a mig muntar, hi afegiu el sucre que vulgueu.
2- Tritureu amb la batedora els maduixots.
3- Barregeu la nata ensucrada amb els maduixots i a la tassa, decorant-ho amb una mica més de nata i maduixes a trossos i a menjar i a menjar fins que s’acabi, deixant-ho ben net.
I acompanyat per la mega doble corona, feta amb dues planxes de pasta de full ajuntades pels cantons, i farcida de Nocilla, explicada aquí, i que dedico a tota la penya dels amants d’aquesta crema, que són molts. Va quedar força bo..
-----------------
Cuesta encontrar fresones sabrosos y un día, en la tele, dijeron de una variedad que es francamente buena, con olor y sabor todavía como los de antes. Es algo más cara y sólo lo he encontrado en los supermercados BONPREU. Es el fresón Camarosa..Bueno, bueno..

Y con ellos hago este postre, que seguro que todos conocéis y haceis, porque de sencillo, se cae de espaldas pero ... es que es tan bueno ...que vale la pena volver a recordarlo ..

BATIDO DE FRESONES Y NATA

Ingredientes:

-Fresones
-Azúcar
-Nata para montar

Preparación:
1 - Montar la nata muy firme y a medio montar, añadir el azúcar que desee.
2 - Triturar con la batidora los fresones.
3 - Mezclar la nata azucarada con los fresones y a la taza, decorando con un poco más de nata y fresas a trozos….. y a comer y a comer hasta que se acabe, dejándolo bien limpio.
Y muy, pero que muy buen provecho !!!
Y acompañado por la mega doble corona, hecha con dos planchas de pasta de hojaldre unidas por las puntas, y rellena de Nocilla,explicada aquí y dedicada a la peña de todos los amantes de esta crema, que son muchos. Quedo muy rica..
------------
I molt i molt bon profit !!!!!

32 comentaris:

la vella carmanyola ha dit...

oooooohhhhh!!

Es que ara la maduixes estan bonissimes, nosaltres ens en fem un fart!! per postres, per berenar, per sopar!! jejeje

Petons Maria!

Mercè ha dit...

Visca les maduixes!! :) A mi també m'agraden molt! I ara que fa tanta calor entren perfectament!! Com a mi no m'agrada la nata, prefereixo el batut amb el mascarpone! ;)
Però tota la raó, i que bo ben fresquet!!! :)
Petons!

TERESA ha dit...

M'encata el batut de maduixes, jo el faig amb nata i ben fresquet està boníssim. T'ha quedat una presentació de geladaria de luxe... Bona diada de Sant Jordi...
Petonets.

dolorss ha dit...

Tens raó que ja gaire be no es troben maduixes amb olor i sabor com les d’abans.
Prenc nota de la teva recomanació i també de la teva recepta, no l’he feta mai i mira que és senzilla...i bona!!!.

Petons

Eva Flores ha dit...

doncs jo així no els he tastat mai! quines ganes de tastar-ho que m'han agafat, ha d'estar boníssim!!! aquesta tarda a la fruiteria a comprar maduixots!
pt!
Ma Petite Boulangerie

SandeeA ha dit...

qué pintaza María! me habrás guardado uno, no? que nunca he probado estas fresas Camarosa... ahora me fijaré en las etiquetas... Si no me conformaré con la corona de Nutella... ten piedad de mí y mándame algo que hace mucha hambre a esta hora! Porque me has pillado con fresas pero sin nata, que si no...

m.eugènia creus-piqué ha dit...

María, ha de ser boníssim, dona la casualitat que compro a BonPreu doncs el tinc molt a prop de casa, ja hi he comprat maduixots pero no m'he fixat en la marca quan hi torni ho faré.Petonets amaduixats.

No tot són postres ha dit...

Maria, ara que és temps de maduixa ens n'hem d'aprofitar i fer-les de totes les maneres possibles. Jo avui en tinc unes quantes macerant-se per fer melemelada.
PTNTS
Dolça

SANDY ha dit...

Las fresas es lo que tienen que haces un postre y está buenísimo y más con tu receta, un saludo.

fely ha dit...

me quedo con tooooooo, y el batido...todo riquísimo!!
Un besín.

Anna ha dit...

Como se nota que suben las temperaturas...con estos refrescantes postres, que ahora me comería sin dudarlo. Pues aquí en el sur hoy hace calor.Besos.

Marta Padenous ha dit...

Les maduixes amb nata, quina delícia!!!i si a més a més hi ha Nocilla amb pasta de full..
(que tinc per berenar???)
Ptnts

Laura ha dit...

Si que te bona pinta aquest batut i la corona de nocilla ni t'explico!!
Bonissima!! Felicitats!
Petonets!

El cullerot Festuc ha dit...

M'encanten les maduixes...de qualsevol manera!!!!
Petunets,
Eva.

Maria ha dit...

Petons/Besos per tots..

Doncs sí, Anna, són francament bones i a part dels alèrgics, agraden a gairebé tothom.

Mercè, amb mascarpone o amb nata, deliciosos, veritat? I tu, recordo que has fet un munt de receptes amb maduixes, totes bones.

Teresa, despistada, que jo també les he fet amb nata !! Bon Sant Jordi també..

Dolorss, amb tanta recepta que fas, aquesta és tan fàcil que també l'has de provar, a veure si t'agrada..I si trobes aquesta varietat de maduixes, ja veuràs que bones que són.

Eva, que dius... si aquesta recepta tan senzilla la coneix gairebé tothom, clar que la dolorss m'ha dit el mateix que tu. A veure si t'agrada com a nosaltres..

SandeeA, reina, como te hartes de fresas con nata y rellenos de Nutella, vas a tener que dar vueltas a la manzana de tu casa hasta que se te bajen todas las lorzas que se pondran, tipo hulahop en los lomos. O sea, que te aguantas a manzanitas, bonita... ;DD

Geni, doncs són els únics que venen, aixì que saboreige'ls ben be..

Dolça, que bona ha d'estar aquesta melmelada que faras... Ja la miraré

Sandy, tienes razon, hagas lo que hagas con las fresas, siempre quedará bien. Suerte para nosotros, los que cocinamos, no?

Fely, que no puede ser, que ya nos lo hemos zampado toooooo !!!!

Anna, ahora aquí ya ha empezado el bochorno, un asco, todos vamos con la ropa pegada al cuerpo. Suerte de las recetillas frescas, que sino...

Marta, bonica, ni parlar-ne, et posaras com una bola amb les maduixes amb nata i la nocilla... res, batuts de fruites com a molt si volem estar sense molles.. Cosa que jo no faig i aixì em va, snif..

Laura,dues receptes fàcils i ben resultones, que es mengen en un plis plas..

Eva, tens raó, les maduixes, amb qualsevol cosa estan bones o requetebones..

tartasacher ha dit...

Hola María:

Mil gracias por tus bonitas palabras y me alegra te haya gustado mi banda de frutas, crema y hojaldre. Cierto es que con ingredientes sencillos una buena presentación es fundamental. Besos y me encantan estas recetas que tienes aquí

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Maria; Un batut que, encara que no faci sol, també es pot menjar a qualsevol hora del dia. Tenim que aprofitar les maduixes que estàn a molt bon preu i bones bones¡¡. Que vaigui de gust Maria. Josepb -menja de bacallà-

Margarida ha dit...

Ja tens raó, ja, quan dius que a vegades no fan gust de res les maduixes. I com sempre, si ho vols bo, ho acabes pagant.És clar que amb unes postres com aquestes, qui no pagaria una mica més per aconseguir unes maduixes ben gustoses?
La recepta, d'una senzillesa sublim.
Bona diada de Sant Jordi.

Gemma ha dit...

Avui sí que acompanya el temps, Maria! De bona gana em pendria aquest batut de maduixes, ara mateix! Ben fresquet... i a voltar pels carrers, que avui és sant Jordi :)

TERESA ha dit...

Maria, però que no em coneixes del taller que sempre estic a la lluna...je,je,je. Tens tota la raó però quan vaig posar el comentari no sé perqué, em creia que ho havies fet amb mascarpone...
Petonets...

Maria ha dit...

Nada comparada con la tuya, Tarta, que esta es muy sencilla..

Si Josep, tens raó, en qualsevo moment ens podem menjar aquest batut i hem d'aprofitar que ara és l'època dels maduixots, no?

Ja veus, Margarida, tot i que és senzilla, hi ha qui no l'ha feta mai. Estic sorpresa. I si pots, prova aquesta varietat..

Doncs sí Gemma, avui acompanya aquesta recepta amb el bon temps que fa. I és tan fàcil de fer que ens sobrarà temps per anar de voleo pels carrers a passejar..

Sí Teresa, entenc que et confonguessis perquè hi ha bastants receptes que fan servir el mascarpone en lloc de la nata. De fet, el gust deu ser molt semblant. Més espès, en tot cas.

Boston1955 ha dit...

Hola Maria. Espero que esteu tots be, sobretot el teu Pare.
Dons no t'ho creuras, pero avui he fet una espuma amb el sifon amb maduixots, ja que en tenía pocs. Mira que son bons el maduixots ummmmm. A veure si la publico.
Petonets

La Taula d'en Bernat ha dit...

M'anoto la recomanació, és veritat que per bones que estiguin les maduixes, no tenen aquell sabor d'anys enrere...

Jo faig la mateixa recepta amb iogurt grec enlloc de nata i també queda força bo...

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Molt bo aquest batut. Jo ja me'l mejaria sol. L'aroma de les maduixes és molt intens, i hem d'arpofitar-lo. Salut!!!!!

tartasacher ha dit...

Hola María:

Muchas gracias de nuevo por tu cariño y tus bonitas palabras. Me alegro te haya gustado el pan trenzado, queda muy bien y rico. Me gusta tanto este batido que me llevo un poco más para la cena. Besos y gracias.

Cuinagenerosa ha dit...

maria, gràcies per la recomanació dels maduixots, ja els buscaré, però no sé pas si em quedaria amb el batut o amb aquesta corona de nocilla. i totes dues coses ja seria pecat mortal!

Glòria ha dit...

Jo també crec com tu, que costa trobar maduixots amb olor i sabor d'abans. M'apunto la marca i la recepta!.

La cuina vermella ha dit...

Diumenge passat vam anar a la caça del maduixot al mercat setmanal, de pagesos, que fan a un poble a la vora de casa. Maduixes del Maresme, cares però boníssimes. Em sembla una delícia el teu batut Maria. Molts petons.

Maria ha dit...

Petons a tots..

Sí, Tere, a veure si ho publiques, que amb tu, sempre hi ha coses noves per aprendre..

Anna, boníssim amb iogurt grec i segurament més sa. A veure si trobes aquesta varietat de maduixes..

Doncs sí, olletes, les maduixes, soles o acompanyades, bones sempre..

Tartita, entre tu trenza y este batido, vaya merendola que nos pegariamos, verdad?

Manel, viciòs de la Nocilla !! Que et pujarà el colesterol.. A menjar maduixes però soles

Glòria, a veure si t'agraden aquests maduixots si els trobes..

Parella vermella, els maduixots del Maresme, boníssims, però jo no en trobo per on compro.. Llàstima..

lacocinadeile ha dit...

Mmmmmm que frescura, esos fresones son de pelicula. Muy buena receta

Anna ha dit...

quina copa més suggerent, fresqueta, suau...mmmm

Unknown ha dit...

The most enduring symbol of the Norse - titanium arts
› tj-metal-arts › tj-metal-arts The bsjeon.net most enduring symbol of the Norse - titanium arts · The most enduring symbol of the ford escape titanium Norse - titanium arts gri-go.com · The most enduring symbol worrione of 토토 사이트 추천 the Norse - titanium arts.