tag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post922272027155114072..comments2023-10-28T10:00:07.889+02:00Comments on LA MENTA FRESCA: UN DIFERENT POLLASTRE FARCIT A LA CATALANA / POLLO RELLENO A LA CATALANAMariahttp://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-89957894689613595762008-11-11T02:13:00.000+01:002008-11-11T02:13:00.000+01:00Maria, filla!... Com diu l'Eva "petunets", què fei...Maria, filla!... Com diu l'Eva "petunets", què feies tu sense bloc? FAntàstic plat i acuradíssimes explicacions! Ja et vaig dir que seria el teu un bloc de referència!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-60360015695858172452008-11-10T21:43:00.000+01:002008-11-10T21:43:00.000+01:00Gràcies Angels, te la recomano la crema de pebrots...Gràcies Angels, te la recomano la crema de pebrots escalivats. Va agradar molt. La de pesols, no tant però fa molt vistós el plat.<BR/>Si la serveixes sola,la de pebrots, recorda posar-hi una quenelle de formarge tipus philadelphia al mig, adornant.Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-33952297807462994712008-11-09T22:45:00.000+01:002008-11-09T22:45:00.000+01:00Hola Maria, M'ha agradat molt el teu blog, te molt...Hola Maria, M'ha agradat molt el teu blog, te molts números que aquesta recepta de la crema sigui per fi d'any, ja que tenim uns dels amics que sempre te que ser una sopa calenta, i aquesta és molt original.<BR/>Una abraçada i endavant que jo continuaré visitant el blog doncs ja l’he posat el “reader”angelshttps://www.blogger.com/profile/02855801886240927563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-4299608035890352372008-11-09T20:23:00.000+01:002008-11-09T20:23:00.000+01:00Anna, guapa, ja veuras com estaras ben acompanyada...Anna, guapa, ja veuras com estaras ben acompanyada per tots en el teu nou blog.<BR/>Ara passo a veure't..<BR/>Petons<BR/><BR/>I a tu princep de la maleta de Boston i a la teva guapa princesa, benvinguts a la cuina d'aquest castell meravellos, amb la intenció que també la vegin des de Burkina Faso i Qatar, com a mínim..<BR/>I gràcies per als records al rei del castell...<BR/><BR/>Ruben, ja veus, tant apuntar amb el David, ja ha servit per algo..<BR/>PetonsMariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-466333267107516522008-11-09T11:16:00.000+01:002008-11-09T11:16:00.000+01:00Perfecte!!!! T'ha quedat fantàstic!!!Petons!Perfecte!!!! T'ha quedat fantàstic!!!<BR/><BR/>Petons!RUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-68743070983232467992008-11-08T22:06:00.000+01:002008-11-08T22:06:00.000+01:00hola lamentafresca: Sóc el príncep de la maleta de...hola lamentafresca: Sóc el príncep de la maleta de boston. Tal com pensava, has posat dues receptes, però, caram, això apunta al més alt.<BR/>Bé, com pots veure hem passat pel teu blogg.<BR/>Ànims que ja estàs en marxa.<BR/>Records al teu marit i que es recuperi aviatAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-48611486349981200392008-11-08T21:09:00.000+01:002008-11-08T21:09:00.000+01:00Mariaaaaa! veus com em feies molta enveja, JA TINC...Mariaaaaa! veus com em feies molta enveja, JA TINC BLOGGGGGG!! jejejeje<BR/><BR/>Molt bó, però hi ha molta feinaaaa!<BR/><BR/>Bueno ja em faras una visita, encara no hi ha gaire cosa! ;))<BR/><BR/>El pollastre m'agradat molt però amb el blog no he estat gaire per la "labor" ara ho miraré més detelladament, però deia per Nadal!!<BR/><BR/>Tons i fins aviat<BR/><BR/>www.lavellacarmanyola.blogspot.com<BR/><BR/>ANNA DE LA VILAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-17283276797874550022008-11-07T20:18:00.000+01:002008-11-07T20:18:00.000+01:00Xaro, tan de bo jo fos una artista que crees aques...Xaro, tan de bo jo fos una artista que crees aquests plats.. aquí el mestre Lienas que ho va explicar i jo, copiant i copiant el més ràpid que podia.<BR/><BR/>Gràcias Eva però tu si que tens un bon blog.I si, és una tècnica curiosa que vaig pensar que us agradaria conèixer. <BR/><BR/>Hola parella. Espero que els ànims no decaiguin i a esperar que passi tot ben ràpidament. Al menys el David ha vist que tots tres vam treure força profit del curs..<BR/><BR/>Dolça, quin nom més bonic. Ja veus, m'estreno amb molts amics i amics d'amics com tu i ja em sento acompanyada. Una sort. Segur que ens veurem..Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-52169555995429803762008-11-07T17:39:00.000+01:002008-11-07T17:39:00.000+01:00Hola, t'acabo de descobrir a través del blog de la...Hola, t'acabo de descobrir a través del blog de la Gemma. Enhorabona per llençar-te al camp del blog de cuina, endavant i espero que ens anirem veient!<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-64944381608766395292008-11-07T17:21:00.000+01:002008-11-07T17:21:00.000+01:00En David deu estar molt i molt orgullós de tu, Mar...En David deu estar molt i molt orgullós de tu, Maria!<BR/>Que bé que expliques les receptes! ja no recordava aquest pollastre, que bo va ser.<BR/>Enhorabona per fer-ho tant i tant bé.<BR/>petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-82189639850587841122008-11-06T22:53:00.000+01:002008-11-06T22:53:00.000+01:00Maria, que feies abans sense blog??? Veus com n'ha...Maria, que feies abans sense blog??? Veus com n'havies de fer un??? Ja vec que vas ser una assistent molt profitosa al curs del Lienas...que bé que posis les receptes que vau aprendre!!! Molt curiós lo del paper film, mai ho he fet!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-56267752969783378572008-11-06T22:20:00.000+01:002008-11-06T22:20:00.000+01:00Maria, estas posant el nivell molt alt, eh??Com di...Maria, estas posant el nivell molt alt, eh??<BR/>Com diu la Gemma aquest pollastre es una gran idea per Nadal!!<BR/><BR/>M'agrada molt i esta tant ben explicat!<BR/><BR/>Felicitats, ja veig que vas treure molt de profit del curs d'en David.<BR/> Ptntsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-81592346631125120892008-11-06T15:14:00.000+01:002008-11-06T15:14:00.000+01:00Si Gemma, aquest pollastre és una versió diferent ...Si Gemma, aquest pollastre és una versió diferent del pollastre de sempre, que si es te pressa es pot preparar abans, tot per separat i a l'últim moment, donar el toc de calor.<BR/><BR/>Tresa... tu sempre em veus amb bons ulls.<BR/><BR/>Gràcies Manel. Jo hi poso tot el que apunto o faig, per intentar facilitar-ho una mica.<BR/><BR/>Gloria, la propera la poso més senzilleta, de debó. El que passa és que em va semblar curios la manera de coure amb film i la volia explicar.<BR/><BR/>Merce, moltes gràcies, com que soc novatilla m'ha fet molta ilusió que d'allende mares et connectis.<BR/>Ja estas també en el meu.Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-29689521810708866922008-11-06T06:56:00.000+01:002008-11-06T06:56:00.000+01:00Hola Maria! Acabo de descobrir el teu blog! I veig...Hola Maria! Acabo de descobrir el teu blog! I veig que t'acabes d'estrenar en el món dels blogs culinaris. Felicitats! I per cert, si no et fa res, t'he afegit a la meva llista dels blogs que més visito. :)Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-31125102492404770852008-11-06T00:01:00.000+01:002008-11-06T00:01:00.000+01:00Maria,Ens expliques les receptes tant bé que quan ...Maria,<BR/><BR/>Ens expliques les receptes tant bé que quan començo a llegir i se'm planteja un dubte, només em cal continuar llegint, que segur que més avall trobo la sol·lució. <BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-31567849694827231322008-11-05T20:34:00.000+01:002008-11-05T20:34:00.000+01:00estic d'acord amb la gemma, el nivell del bloc es ...estic d'acord amb la gemma, el nivell del bloc es manté, i de seguida m'ha fet venir ganes de provar a fer aquest pollastre i seguir els passos que expliques tan detalladament.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-43745209834715332702008-11-05T18:40:00.000+01:002008-11-05T18:40:00.000+01:00Renoi, quina bona pinta que té aquest pollastre, d...Renoi, quina bona pinta que té aquest pollastre, desde aquí l'ordinador en sento la olor.<BR/>Continua amb la bona cuina...<BR/>PetonetsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-43621739731724998462008-11-05T17:22:00.000+01:002008-11-05T17:22:00.000+01:00Aquest cop sóc la primera :)Ja veig que aquest blo...Aquest cop sóc la primera :)<BR/><BR/>Ja veig que aquest blog promet, la segona recepta també és de categoria...<BR/>El curs del David Lienas va ser molt interessant! Aquestes receptes que són variacions actuals de receptes tradicionals m'agraden molt... I també trobo molt original la presentació i la forma de coure el pollastre, tot embolicat amb paper film.<BR/>Va bé començar a llegir receptes com aquesta, ja que hem de començar a pensar en quins plats farem pels dinars de Nadal... i aquest està molt bé!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com