tag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post8764245616406720479..comments2023-10-28T10:00:07.889+02:00Comments on LA MENTA FRESCA: PAUSA I TALLARINES NEGRES AMB MARISC I DE GELATINA DE MAR AL SAFRÀ / TALLARINES NEGROS CON MARISCO Y DE GELATINA DE MAR AL AZAFRANMariahttp://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comBlogger32125tag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-68795257818586335432009-09-10T15:13:17.660+02:002009-09-10T15:13:17.660+02:00Holaaaaaa !!!!
Ja soc aquí !
Encara de vacances ?
...Holaaaaaa !!!!<br />Ja soc aquí !<br />Encara de vacances ?<br />No se si podré aguantar-ho.<br />Petonets guapam.eugènia creus-piquéhttps://www.blogger.com/profile/13291514745857400603noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-73728639531460547562009-08-19T17:20:01.289+02:002009-08-19T17:20:01.289+02:00Me encanta la pasta y esta receta esta que ummmhhh...Me encanta la pasta y esta receta esta que ummmhhhh como que me ha entrao hambre de repente... jaja<br />Un besitothemarymaryskitchen@gmail.comhttps://www.blogger.com/profile/14798979921877604809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-28956893370131330062009-08-16T21:00:15.674+02:002009-08-16T21:00:15.674+02:00Maria, quina raó que tens, jo fins al setembre no ...Maria, quina raó que tens, jo fins al setembre no tindré unes, crec, merescudes vacances i tot i que quasi són aquí se´m fa etern.<br />H a estat un plat a més que original,insturctiu i per descomptat ha d´estar boníssim, el gelificant de quina marca és? i on el vas comprar?<br />Quina sort poder gaudir d´aquests tallers.<br />Bones vacances i fins la tornada. Una forta abaçada.<br /><br />MaiMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-19318400848074157732009-08-10T23:50:45.514+02:002009-08-10T23:50:45.514+02:00guau!!! quin nivell! A la propera m'apunto.
D...guau!!! quin nivell! A la propera m'apunto.<br /><br />Disfruta molt de les vacances i carrega piles!!!!<br /><br />molts petonets.Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-16858945659972722692009-07-27T17:57:15.943+02:002009-07-27T17:57:15.943+02:00Maria; Una bona combinació de tallarins, amb fruit...Maria; Una bona combinació de tallarins, amb fruits del mar i espècia... acompanyat sempre amb la delícia de la menta fresca¡¡ bones vacançes també María¡¡. Josepb -menja de bacallà-Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-68520000946793580332009-07-21T19:39:21.008+02:002009-07-21T19:39:21.008+02:00M'agrada aquesta recepta!
Trobo que és molt or...M'agrada aquesta recepta!<br />Trobo que és molt original i els gustos lliguen la mar de bé!<br />Una bona recepta per acomiadar-te fins al setembre!<br />Una abraçada i bones vacances!!illetapititahttps://www.blogger.com/profile/07881401957154179773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-88321628611017340262009-07-21T19:38:05.711+02:002009-07-21T19:38:05.711+02:00L'autor ha eliminat aquest comentari.illetapititahttps://www.blogger.com/profile/07881401957154179773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-42615599385452310522009-07-21T15:14:19.306+02:002009-07-21T15:14:19.306+02:00hola Maria!!!
por fin le he echado una ojeada a t...hola Maria!!!<br /><br />por fin le he echado una ojeada a tu blog y me ha encantado la receta de pasta con los tallarines de gelatina! a ver si este finde tengo tiempo de hacerla.<br /><br />tambien he visto la receta de los bombones de lemon curd y no le tienen nada que envidiar a los que hicimos el otro dia en el curso del museu de la xocolata.<br /><br />besosVeronicanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-89715436687960506162009-07-20T19:22:05.879+02:002009-07-20T19:22:05.879+02:00Me n'alegro si us ha agradat el plat i molt bo...Me n'alegro si us ha agradat el plat i molt bones vacances a tots vosaltres també !!!!<br /><br />Fins la tornada i petons/besos a tots..Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-49481592242213866922009-07-20T19:14:34.119+02:002009-07-20T19:14:34.119+02:00Que passis molt bones vacances! Aquí estarem esper...Que passis molt bones vacances! Aquí estarem esperant que tornis amb idees tan sorprenents com aquesta!<br />Un petó.Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-81185178965919285932009-07-19T21:35:11.441+02:002009-07-19T21:35:11.441+02:00Deliciosa recepta i amb marisc una bona aposta per...Deliciosa recepta i amb marisc una bona aposta per a la pasta. Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-22267889986388802712009-07-18T17:21:31.255+02:002009-07-18T17:21:31.255+02:00Que exótico!! Si, es normal prendre's un desca...Que exótico!! Si, es normal prendre's un descans...jo encara que no tindré vacances fins al setembre...tambè podré visitar i publicar poc, estaré molt embolicada..<br /><br />Petons<br />NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-19676277514694464332009-07-17T20:09:58.753+02:002009-07-17T20:09:58.753+02:00Me apunto tu blog, lo seguiré visitando...muy inte...Me apunto tu blog, lo seguiré visitando...muy interesante!!<br /><br />Un saludo<br />Jorge<br />http://pocohecho.wordpress.com/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-65062848990295662152009-07-17T17:10:35.806+02:002009-07-17T17:10:35.806+02:00Maria!! Com va? Ara fa un any que vàrem fer plegat...Maria!! Com va? Ara fa un any que vàrem fer plegats el curs d'en David Lienas, eh?<br />Aviat et veig fent esferificacions... jejejeje<br />Una abraçada ben fortaRUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-20309542595982085292009-07-17T00:48:44.538+02:002009-07-17T00:48:44.538+02:00Maria la textura de los scones es bladita, una esp...Maria la textura de los scones es bladita, una especie de pequeño pan, si te gustan las aceitunas te gustara esta receta, seguro!<br />No tardes en volver wapa!themarymaryskitchen@gmail.comhttps://www.blogger.com/profile/14798979921877604809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-31256573173861628472009-07-16T11:09:50.212+02:002009-07-16T11:09:50.212+02:00Fins al setembre estimada Maria, que et vagin molt...Fins al setembre estimada Maria, que et vagin molt i molt les vacances!! Magnífica recepta. Un petó enorme!!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-63253065579171104442009-07-16T03:18:12.697+02:002009-07-16T03:18:12.697+02:00Maria, veig que vas ben aprofitar el curs!! I la r...Maria, veig que vas ben aprofitar el curs!! I la recepta moooooolt original! T'han quedat genials!<br />Apuntada a pendents!! ;)<br />Que passis un molt bon estiu i et seguiré llegint al setembre! :)<br />Petons i bones vacances!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-27443782173628167772009-07-16T00:25:09.904+02:002009-07-16T00:25:09.904+02:00noia, una recepta magnífica per acabar la temporad...noia, una recepta magnífica per acabar la temporada, m'encanta la idea de cuinar amb marisc en conserva aprofitant el suc, fa dies que li dono voltes i ja n'he tret algun resultat.<br />llàstima que ens tindràs dos mesos sense propostes, però les vacances te les has ben guanyat.<br />fins al setembre!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-63631555768717340272009-07-15T20:53:21.513+02:002009-07-15T20:53:21.513+02:00Hola Maria...un plat molt original i molt bona com...Hola Maria...un plat molt original i molt bona combinació...espero que tinguis unes molt bones vacances i sobretot descansa que us ho mereixeu tots...petonets i fins la tornada...TERESAhttp://totesart-teresa.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-44954268486539785782009-07-15T19:41:42.428+02:002009-07-15T19:41:42.428+02:00Gracias, gracias y gracias. No sabia que existia e...Gracias, gracias y gracias. No sabia que existia este programa, lo he probado con un par de fotos usando el autocorrector y Cha chan; menudo cambio. Has creado un monstruo; YO.<br />Ahora otra preguntita para rizar el rizo. ¿Como lo haces para escribir en las fotos?<br />Espero ansiosa tu respuesta, jijiji.<br />Contestame antes de Septiembre....<br />BesazosCeleshttps://www.blogger.com/profile/02728740942311307084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-64336559105735699582009-07-15T19:35:10.308+02:002009-07-15T19:35:10.308+02:00Una recepta de luxe per acabar la temporada. Bones...Una recepta de luxe per acabar la temporada. Bones vacances i fins aviat!<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-61995078287759125092009-07-15T17:42:26.596+02:002009-07-15T17:42:26.596+02:00Hola Maria, quin plat més espectacular i original....Hola Maria, quin plat més espectacular i original. Bones vacances!!!!!Rosa Mªmaiahttps://www.blogger.com/profile/00321299189019852103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-68258991015741762162009-07-15T17:37:04.858+02:002009-07-15T17:37:04.858+02:00Bones vacances Maria!!!
I segur que segueixes cuin...Bones vacances Maria!!!<br />I segur que segueixes cuinant!!!no?<br />I aquestes tallarines...delicioses!<br />PtntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-18932260941956978782009-07-15T16:27:22.617+02:002009-07-15T16:27:22.617+02:00Maria, quin plat més sofisticat i que mariner!
Aix...Maria, quin plat més sofisticat i que mariner!<br />Això de la gelatina de mar m'ha sobtat i es pot fer servir per moltes preparacions.<br />Doncs que passis unes bones vacances i espero retrobar-te aviat.<br />MònicaMònicahttps://www.blogger.com/profile/17850702020527983408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-23127095306294483552009-07-15T14:11:48.898+02:002009-07-15T14:11:48.898+02:00Maria, disfruta molt de les vacances i descansa!!!...Maria, disfruta molt de les vacances i descansa!!! El plat de despedida m'encanta!!! Sobretot els tallarines de gelatina...suuuuuper original!!!<br />Petunets i bon estiu!<br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.com