tag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post5856730188917338410..comments2023-10-28T10:00:07.889+02:00Comments on LA MENTA FRESCA: ROMESCO LLEUGER DE CARXOFES I PATATES / ROMESCO LIGERO DE ALCACHOFAS Y PATATASMariahttp://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-90087637634773065152009-03-11T14:48:00.000+01:002009-03-11T14:48:00.000+01:00Me han gustado mucho tus recetas, seguiré visitand...Me han gustado mucho tus recetas, seguiré visitandote.<BR/>SaludosAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-16407449218949406382009-03-10T15:01:00.000+01:002009-03-10T15:01:00.000+01:00Hola guapa, no tinc ni idea de com son els chorice...Hola guapa, no tinc ni idea de com son els choriceros, sempre els he vist com a polpa dins d'un pot,a Espanya els utilizen molt i son molt bons i sobretot practics,s'obra el pot i s'ha acabat,jajajaja.Pel que m'han dit son gairabe com les nyores de gust.Petons.m.eugènia creus-piquéhttps://www.blogger.com/profile/13291514745857400603noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-5198999525760032812009-03-09T12:54:00.000+01:002009-03-09T12:54:00.000+01:00Si, no sé per que em passa això!!M'ho està mirant ...Si, no sé per que em passa això!!M'ho està mirant un amic, perque jo pujo les entrades igual!<BR/>No ets la única.<BR/><BR/>Un petonet.Vanesukyhttps://www.blogger.com/profile/01652352860856566736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-84451807259694503122009-03-09T10:15:00.000+01:002009-03-09T10:15:00.000+01:00Gràcies Dolça, no els he provat mai i intentaré tr...Gràcies Dolça, no els he provat mai i intentaré trobar-los.<BR/><BR/>Vane.. moltes gràcies...Petons<BR/><BR/>Pues si, Maria Jesus, la Rusca tiene unas buenas y fáciles recetas que acostumbran a gustar a todos..<BR/><BR/>Mercé, moltes gràcies..Petons<BR/><BR/>Illeta, doncs apa, a sucar-hi pa!!<BR/>Convidada al plat!!<BR/><BR/>Eva, els plats de romesco sempre resulten, és una molt bona salsa..<BR/>PetonsMariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-60745508109331988922009-03-08T20:44:00.000+01:002009-03-08T20:44:00.000+01:00Si és de la Rusca ja és un èxit assegurat!!! Que b...Si és de la Rusca ja és un èxit assegurat!!! Que bones les carxofes...ia xií amb romesco han d'estar increibles!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-37824145732913839662009-03-08T13:21:00.000+01:002009-03-08T13:21:00.000+01:00mmmmm boníssim!I amb el que m'agraden les carxofes...mmmmm boníssim!<BR/>I amb el que m'agraden les carxofes... això està per sucar-hi pa!illetapititahttps://www.blogger.com/profile/07881401957154179773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-80002874946048367762009-03-07T20:05:00.000+01:002009-03-07T20:05:00.000+01:00Maria, tens una sorpresa esperant-te al meu blog. ...Maria, tens una sorpresa esperant-te al meu blog. :)<BR/>Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-53946318372204140932009-03-06T23:19:00.000+01:002009-03-06T23:19:00.000+01:00!! Que combinación tan rica, las tres nos gustan y...!! Que combinación tan rica, las tres nos gustan y viniendo de la Ruscalleda.... uuuummmmm....!!Mª Jesúshttps://www.blogger.com/profile/09868965110902237762noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-88994323022408410362009-03-06T19:11:00.000+01:002009-03-06T19:11:00.000+01:00Torno a ser jo!!T'he dixat una cosseta al bloc per...Torno a ser jo!!<BR/><BR/>T'he dixat una cosseta al bloc per a tu!!<BR/><BR/>Dessitjo de tot cor que t'agradi!<BR/><BR/>Bon cap de setmana!Vanesukyhttps://www.blogger.com/profile/01652352860856566736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-61821411860014099662009-03-06T18:34:00.000+01:002009-03-06T18:34:00.000+01:00Maria, gràcies... avui ha estat el nostre dinar i ...Maria, gràcies... avui ha estat el nostre dinar i boníssim.<BR/>Aclariment per a la M:Eugènia i per a qui li calgui: els pebrots de fer rpomesco són sequets i allargadets, un puntet més dolços que les nyores i una mica més carnosos. La carn de "pimiento choricero" és una mica més forta de gust. Deu ser qüestió de posar-ne menys.<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-90217795911521325512009-03-06T17:47:00.000+01:002009-03-06T17:47:00.000+01:00Dons res, Vane, a probar també aquesta combinació,...Dons res, Vane, a probar també aquesta combinació, ben fàcil de fer.. Petons<BR/><BR/>Marta, espero que m'ho diguis si ho fas i si no t'agrada, també..<BR/><BR/>Dolça, no ho he provat mai amb aquests pebrots. Vols dir que són molt semblants de gust?<BR/><BR/>Sandi, la salsa romesco tiene muchas variantes y una de ellas es la salsa para calçots. Parecida ero no igual. Nena, que nosotras no tenemos culos... tenemos continuación de la espalda y bien puesta ;D Besos bonita..<BR/><BR/>Gràcies Josep, però no se fer les fotos que reflecteixin tan be els plats com les feu vosaltres..<BR/><BR/>Txell,no tinc cap llibre de la Rusca però si que en tots aquests anys he anat guardant i fent diferents receptes seves que han sortit a revises i diaris.M'agraden.. Petons<BR/><BR/>Anna,doncs a sucar-hi pa, que el romesco sempre és bo.. petonets..<BR/><BR/>Gràcies Mercè, em puges la moral.. Has d'ensenyar als teus compis d'Amèrica els romescos, que segur que no els conèixen.. A fer país !!<BR/><BR/>Teresa, això si que no pot ser... amb les bones carxofes que hi ha aquí on vius... A tornar-les a menjar..<BR/><BR/>Maragda, un bon cap de setmana també per vosaltres... quin gust, les carxofes a la brasa.. m'encanta això de menjar de fulla en fulla, ben cuita i tendra...<BR/><BR/>Sí Gemma, a mi també m'agraden els plats únics i , a la cuina, si es pot, també és bo estalviar temps per fer d'altres coses..<BR/><BR/>M.Eugènia, he anat passant per casa teva i toques temes sempre actuals.. Els pebrots xoricers, vols dir que no són el que diu la Dolça, els de romesco? Són aquells allargats, no? Suposo que anirán be igual. Petons.Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-27248293075333498692009-03-06T13:20:00.000+01:002009-03-06T13:20:00.000+01:00Hola nineta m'encantan les carxofes y faré aquest ...Hola nineta m'encantan les carxofes y faré aquest plat, jo tinc un pot de polpa de pimiento choricero, crec que anirá be igual que les nyores no ? Un petonet.m.eugènia creus-piquéhttps://www.blogger.com/profile/13291514745857400603noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-40470461951015390992009-03-06T13:08:00.000+01:002009-03-06T13:08:00.000+01:00El romesco i les carxofes han de lligar per força....El romesco i les carxofes han de lligar per força. Aquestes cassoles de verdures són boníssimes ara a l'hivern, val la pena aprofitar la temporada de carxofes i les ganes de menjar plats calentons... Aquestes receptes que tant poden ser un plat únic com un acompanyament m'encanten, i si venen amb la garantia de la Ruscalleda... llavors són un èxit assegurat!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-74046102530755494202009-03-06T11:33:00.000+01:002009-03-06T11:33:00.000+01:00Quina cosa més bona i quina salivera que m'ha entr...Quina cosa més bona i quina salivera que m'ha entrat! les carxofes em <EM>xiflen</EM>, i ara que n'és l'època...<BR/>Em sembla que demà que anem de calçotada reservaré una mica del romesco per quan arribin les carxofes a la brasa.<BR/>Moooooolts petons i un esplèdit cap de setmana!<BR/>Maragdamaragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-42758759656006203042009-03-06T10:23:00.000+01:002009-03-06T10:23:00.000+01:00Qui ho diria, jo, que sóc filla de pagés i no m'ag...Qui ho diria, jo, que sóc filla de pagés i no m'agraden les carxofes, en vaig menjar tantes de petita que ara no puc amb elles. De totes maneres m'agrada la combinació amb el romesco i ja buscaré una variant...<BR/>Petonets.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03311719747047472918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-50812867993767662612009-03-06T00:19:00.000+01:002009-03-06T00:19:00.000+01:00Maria, essent una recepta de la teva cuina i a més...Maria, essent una recepta de la teva cuina i a més que prové de la Rusca, el resultat és un èxit segur!! Té moooooooolt bona pinta! Acabo de dinar, però n'agafaria un platet! ;)<BR/>Queda anotada! ;)<BR/>Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-26752190140260728712009-03-05T22:55:00.000+01:002009-03-05T22:55:00.000+01:00aquest plat ha d'estar tremendíssim!!! es veu supe...aquest plat ha d'estar tremendíssim!!! es veu super casolà, d'aquests que deixen salseta per sucar-hi pa...me l'apunto. un petonet!!!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-51374700551178346622009-03-05T21:27:00.000+01:002009-03-05T21:27:00.000+01:00A més de fer excel·lents plats, la Carme, fa uns l...A més de fer excel·lents plats, la Carme, fa uns llibres molt ben escrits, amb un resultat de restaurant.<BR/>Si és de la Ruscalleda és garantia, i si ha sortit de la teva cuina és garantia d'èxit.<BR/>petons maca.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-17524682499607958812009-03-05T21:25:00.000+01:002009-03-05T21:25:00.000+01:00Déu n'hi do! quin fila que fa aquest plat!. Com se...Déu n'hi do! quin fila que fa aquest plat!. Com sempre, t'has lluït de valent!josephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-12011210828437677892009-03-05T20:36:00.000+01:002009-03-05T20:36:00.000+01:00Qué receta más rica María! me encantan las patatas...Qué receta más rica María! me encantan las patatas con alcachofas, pero siempre las hago en plan sosón... y nunca he probado la salsa romesco!Es la que se toma con los calçots, no? Tengo tanto que aprender, ais! Voy a necesitar dos vidas y tres culos para probar tanta receta rica :)SandeeAhttps://www.blogger.com/profile/06892977721190127487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-47172958099548780842009-03-05T19:37:00.000+01:002009-03-05T19:37:00.000+01:00Hola, hola, hola, amb el teu permís... però amb pe...Hola, hola, hola, amb el teu permís... però amb pebrot de fer romesco enlloc de nyores.<BR/>Ja tinc les carxofes i estic escaldant els pebrots per fer-ho. A veure com sortirà.<BR/>Gràcies<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-28957905418301554962009-03-05T18:52:00.000+01:002009-03-05T18:52:00.000+01:00Ostres a casa som amants de les carxofes i del rom...Ostres a casa som amants de les carxofes i del romesco...però mai ho hem provat junt...fa molt bona pinta!!!<BR/>Ptnts <BR/>(ja et diré que tal ...quan ho provi!)Marta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-13904848635784986162009-03-05T17:54:00.000+01:002009-03-05T17:54:00.000+01:00Ohhhh, quin romesco més deliciòs!!Jo no sóc molt a...Ohhhh, quin romesco més deliciòs!!<BR/>Jo no sóc molt amant de les carxofes però amb aquest romesco m'ho pensaria prou de tastar-les!!<BR/><BR/>Petonets.Vanesukyhttps://www.blogger.com/profile/01652352860856566736noreply@blogger.com