tag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post2900958577542183027..comments2023-10-28T10:00:07.889+02:00Comments on LA MENTA FRESCA: PANNACOTTA ROMANTICA AL PERFUM DE VIOLETES / PANNACOTTA ROMANTICA AL PERFUME DE VIOLETASMariahttp://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-1891946043062523242008-12-17T02:01:00.000+01:002008-12-17T02:01:00.000+01:00Qué rico!!! y ya, por fin!!!! conseguí los caramel...Qué rico!!! y ya, por fin!!!! conseguí los caramelos!!! jeje<BR/><BR/>Pronto caerá!!Mandragora31https://www.blogger.com/profile/07059154028799647665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-61071707036895850102008-12-11T09:58:00.000+01:002008-12-11T09:58:00.000+01:00aqui estoy embobada con tus cosas...que deliciaenh...aqui estoy embobada con tus cosas...<BR/>que delicia<BR/>enhorabuenaSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-86955473693219743512008-12-10T19:10:00.000+01:002008-12-10T19:10:00.000+01:00Si Pebbles, el color de violetes és maco i el gust...Si Pebbles, el color de violetes és maco i el gust, ben bo.Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-8556292903641119372008-12-09T08:20:00.000+01:002008-12-09T08:20:00.000+01:00Oh!! Maria, ha quedat molt fantàstic. El color les...Oh!! Maria, ha quedat molt fantàstic. El color les violetes quin regal més maco els hi vas fer, segur que deurien de quedar molt contents. Noia moltes felicitats.<BR/>PetonetsPebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-86478995483552383462008-12-08T23:37:00.000+01:002008-12-08T23:37:00.000+01:00Gràcies Ruben, que no et deixes veure ja..Manel i ...Gràcies Ruben, que no et deixes veure ja..<BR/><BR/>Manel i Illetapitita, gràcies. Em sembla que si no trobessiu els caramels de violeta també ho podrieu fer amb d'altres d'altra gust, potser menta, llimona.. S'hauria de provar.Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-51419693423179103522008-12-08T21:24:00.000+01:002008-12-08T21:24:00.000+01:00M'ENCANTA! M'ENCANTA! M'ENCANTA!!Aquesta recepta l...M'ENCANTA! M'ENCANTA! M'ENCANTA!!<BR/>Aquesta recepta la trobo genial! Sorprenent!<BR/>LA feré molt aviat (si trobo els caramels clar)<BR/>Salut!illetapititahttps://www.blogger.com/profile/07881401957154179773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-56088233222511942282008-12-08T18:58:00.000+01:002008-12-08T18:58:00.000+01:00que macos i que romàntics, aquest pastissets, t'ha...que macos i que romàntics, aquest pastissets, t'han quedat preciosos, maria. si no trobo caramels de violetes, ho podria fer amb qualsevol altre tipus?Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-74752667469364208282008-12-07T12:05:00.000+01:002008-12-07T12:05:00.000+01:00olé Maria! Quina pinta!! Felicitats!olé Maria! Quina pinta!! Felicitats!RUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-44983250568786925092008-12-06T23:43:00.000+01:002008-12-06T23:43:00.000+01:00Tartasach. Estoy preparando la entrada como tu nos...Tartasach. Estoy preparando la entrada como tu nos dijiste. Me gustará ver tu pannacotta.Seguro que estará preciosa..<BR/><BR/>Xaro, no hi ha secret, jo cuino i els altres s'ho mengen.. Un fàstic.<BR/><BR/>Gràcies Anna. I si vols que surti algo romàntic i no tens pannacotta... imaginació al poder.<BR/><BR/>Gràcies Josep, tu i la Gloria, sempre tan amables.<BR/><BR/>Txell, jo crec que al Kike, fins quan se't crema el menjar, ja li sembla romàntic venint de tu. <BR/>Mua, mua... <BR/>(Us vam trobar a faltar a la classe del Lienas)Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-31085367990606558152008-12-04T20:20:00.000+01:002008-12-04T20:20:00.000+01:00Maria, uauuuu! sense paraules ens has deixat!! li ...Maria, uauuuu! sense paraules ens has deixat!! li he de regalar aquesta pannacotta romàntica a en Kike, amb lo que em cuida!!<BR/>segur que li faig!<BR/>petons estimada.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-10930466538881926462008-12-04T19:53:00.000+01:002008-12-04T19:53:00.000+01:00Maria, Magnífica la pannacotta. A la Violeta de la...Maria, <BR/>Magnífica la pannacotta. A la Violeta de la Tarviata segur que també li hauria agradat. La Glòria ja fa temps que vol col·leccionar receptes que relacionin la cuina amb l'òpera, aquesta segur que la posa a la col·lecció.<BR/>Felicitats!josephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-14489118838714279112008-12-04T19:30:00.000+01:002008-12-04T19:30:00.000+01:00Té una pinta fantàstica, Maria! Y segur que estava...Té una pinta fantàstica, Maria! Y segur que estava deliciosa!<BR/>Unes postres ideals per a un sopar romàntic...La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-37778699153111043732008-12-04T18:39:00.000+01:002008-12-04T18:39:00.000+01:00Maria, com tu fas per perdre Kg fent aquestes mera...Maria, com tu fas per perdre Kg fent aquestes meravelloses receptes??<BR/>Originalíssima aquesta recepta, aquests caramels de violetes jo els he vist en alguna pastisseria de Barna, però no recordo quina....xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-26937549525676771002008-12-04T17:02:00.000+01:002008-12-04T17:02:00.000+01:00Hola María:Hice hoy la panna cotta un poco diferen...Hola María:<BR/>Hice hoy la panna cotta un poco diferente y ahora a inventar una salsita que además es para participar en un evento. Luego las fotos y a ver cuando lo publico entre hoy y el 12 que es la fecha tope. Un beso y me alegro te haya gustado mi receta de hoy y sobre todo el colaborar con una buena causatartasacherhttps://www.blogger.com/profile/13893707345659474355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-63970448068426756902008-12-04T14:52:00.000+01:002008-12-04T14:52:00.000+01:00Tartasacher, me algegraria saber que esta receta t...Tartasacher, me algegraria saber que esta receta te pueda dar alguna idea para algun postre tuyo.<BR/>Besossss<BR/><BR/>Doncs Eva, la melmelada de violetes deu estar boníssima. Contacto amb tu per més informació.<BR/><BR/>I Eva i Anna, sabeu on vaig trobar els caramels???? a un garden center. Em van costar de trobar.. tenia aquesta idea al cap per fer-la i no els trobava a cap lloc.<BR/><BR/>Mercé, amb la salsa de gerds o de fruits vermells és més habitual fer-la però amb aquesta salsa queda més suau, més dolcet.<BR/><BR/>Rosa, aprovecha, que queda muy suavita de gusto. Besos...<BR/><BR/>Si Gemma, el gustet que li dona la quallada no ho fa la gelatina sola. Jo sempre la he feta així i pensava que tothom coneixia aquesta formula...<BR/><BR/>Gloria, m'ho vaig passar molt be amb el vostre post, doncs que menys que homenatge doble a la Callas, no?<BR/><BR/>Si Tere, si, un ha de ser com és i si ens agraden les coses així, doncs està be que ho fem saber.<BR/><BR/>Gracias guapa, sandeea, viniendo de ti, un cumplido.<BR/>Besitos..Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-88888097578490624272008-12-04T14:05:00.000+01:002008-12-04T14:05:00.000+01:00Delicioso!!!! y me encanta la presentación... Feli...Delicioso!!!! y me encanta la presentación... Felicidades!SandeeAhttps://www.blogger.com/profile/06892977721190127487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-10610035042807994222008-12-04T11:37:00.000+01:002008-12-04T11:37:00.000+01:00Cada vegada que fas un post em sorprends, no sols ...Cada vegada que fas un post em sorprends, no sols per la varietat sino per com ho expliques,et fiques intenssament dintre dels teus plats...ets una romànticona, com m'agrada saber que encara queda el "gremi" dels romàntics.<BR/>Petonets.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-40509775108201720272008-12-04T10:22:00.000+01:002008-12-04T10:22:00.000+01:00Maria,Quina gran sensibilitat que destil·la aquest...Maria,<BR/><BR/>Quina gran sensibilitat que destil·la aquest post!, tant per la recepta com per l'homenatge a la Maria Callas. Felicitats i gràcies per compartir-la amb nosaltres!!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-15962114692617840712008-12-04T09:23:00.000+01:002008-12-04T09:23:00.000+01:00Jo també m'apunto a la versió romàntica! M'encanta...Jo també m'apunto a la versió romàntica! M'encanta la idea de desfer-hi uns caramels, no ho havia vist mai i crec que deu quedar deliciós... la pannacotta sola la trobo una mica sosa, aquesta serà boníssima! I la salsa també! Apuntada!<BR/>I quallar-la amb quallada enlloc de gelatina també m'agrada, deu quedar una textura més cremosa... una recepta genial, no trigaré gaire a fer-la!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-26283725530856759552008-12-04T08:45:00.000+01:002008-12-04T08:45:00.000+01:00Que rica receta y da la casualidad que aún me qued...Que rica receta y da la casualidad que aún me quedan algunos caramelos. Me la apunto.<BR/>BesosRosahttps://www.blogger.com/profile/16956033358361107140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-71778126335104023962008-12-04T05:46:00.000+01:002008-12-04T05:46:00.000+01:00Maria!! Quina idea més brillant l'acompanyament am...Maria!! Quina idea més brillant l'acompanyament amb els caramels de violeta!! Jo la vaig fer dies enrera i la vaig acompanyar amb salseta de gerds! Ha de ser molt bona així, oi?<BR/>Ostres, ara veig que havia escrit un comentari al post anterior però per alguna raó no s'ha publicat! Bé, només et deia que el posaré a la llista d'idees perquè no he provat mai un plat de carn combinat amb pasta de full!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-30435149410693457952008-12-03T22:16:00.000+01:002008-12-03T22:16:00.000+01:00OOoooooohhhhh!!! Maria! d'on treus els carmels de ...OOoooooohhhhh!!! Maria! d'on treus els carmels de violeta?? m'agradat molt. Au! la poso la la llista de pendents.la vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-69002103748284482142008-12-03T22:06:00.000+01:002008-12-03T22:06:00.000+01:00Nenaaaaa!!! Que original aquesta pannacotta amb vi...Nenaaaaa!!! Que original aquesta pannacotta amb violetes!!! M'encanta la idea Maria!!! On es troben els caramels??? Jo conec la melmelada de violetes...que la recomano per combinar amb el foie...Boníssim!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-21935664582651291852008-12-03T21:40:00.000+01:002008-12-03T21:40:00.000+01:00Hola María: Qué postre más delicioso, yo estoy pe...Hola María: Qué postre más delicioso, yo estoy pensando en hacer una pannacotta con una salsita especial para un evento en el que suelo participar todos los meses. A ver si puedo. Mi regalo ha sido precioso y me ha gustado mucho. Besos miltartasacherhttps://www.blogger.com/profile/13893707345659474355noreply@blogger.com