tag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post1145786592073858606..comments2023-10-28T10:00:07.889+02:00Comments on LA MENTA FRESCA: COCA D'OLI AMB ALBERGINIES I FORMATGE/ COCA DE ACEITE CON BERENJENAS Y QUESOSMariahttp://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-90025397091977786102009-06-04T15:50:10.447+02:002009-06-04T15:50:10.447+02:00Sandy, es que no tengo más que buenas palabras par...Sandy, es que no tengo más que buenas palabras para esta coca. A ver si te animas.<br /><br />Anna, bufona, cuida't molt per al gran dia..<br /><br />Gràcies Nuria, ja anirem veient-nos..<br /><br />Illeta, t'hauràs de quedar amb les ganes de provar-la si no la fas tu perquè de moment, per molta modernitat, no te'n puc donar d'aquesta... Pero guardada un trosset virtualment..Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-3633589650526335642009-06-03T13:56:50.300+02:002009-06-03T13:56:50.300+02:00Que boníssima aquesta coca d'oli!
N'agafar...Que boníssima aquesta coca d'oli!<br />N'agafaria un tros ara mateix si pogués passar la ma per la pantalla!<br />Una abraçada!illetapititahttps://www.blogger.com/profile/07881401957154179773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-59234870602501045992009-06-02T02:12:33.638+02:002009-06-02T02:12:33.638+02:00Oh, que bona aquesta coca!! Maria, no s'hi val...Oh, que bona aquesta coca!! Maria, no s'hi val!! Quina gana m'has fet venir!!<br />Quina sort que tenim, que entre tots ens feu tots els plats que us fa la Mireia!! ;) jeje<br />Petons!!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-1718815951681757832009-06-01T19:10:30.616+02:002009-06-01T19:10:30.616+02:00Hola Menta
M'ha agradat molt la teva visita i molt...Hola Menta<br />M'ha agradat molt la teva visita i molt més el teu comentari. El bloc fa poc que l'he fet i pensava que ningú me'l visitava.<br />Jo si vaig seguint el teu.<br />NúriaA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-64264691662722314042009-06-01T13:59:21.131+02:002009-06-01T13:59:21.131+02:00Hola Maria! Quina coca!! Tinc problemes amb INtern...Hola Maria! Quina coca!! Tinc problemes amb INternet i no puc veure les fotos, però me'n moro de ganes amb aquesta descripció!<br /><br />La meva adreça és anna.olive@gmail.com<br /><br />molts petons i gràcies per buscar l'escrit...només em queden 3 setmanes!!!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-36513757506720518482009-06-01T13:47:02.413+02:002009-06-01T13:47:02.413+02:00María que buena pinta tiene esa coca, me gustan to...María que buena pinta tiene esa coca, me gustan todos sus ingredientes, así que tomo nota,un beso.SANDYhttps://www.blogger.com/profile/16338404550959486217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-53301635228974107502009-06-01T11:35:42.032+02:002009-06-01T11:35:42.032+02:00Petons/besos a tots..
Va Dolça, combinat-ho que t...Petons/besos a tots..<br /><br />Va Dolça, combinat-ho que t'esperem. A part de que les classes són molt agradables, així també ens coneixem tots plegats.<br /><br />Ruben... posada ja la teva aportació sobre el sèsam. A mi no em va sortir massa be el flam, massa fort el forn... snif...<br /><br />Nuria, és una barreja de les dues que va fer. Ja ho veuràs quan les pengin els altres.<br /><br />Doncs sí Gemma, m'ha encantat les alberginies al micro. Queden ben cuites i sense oli. Ideals.<br /><br />Dolorss, recepta per tot l'any. Es realment ben fàcil de fer i amb els ingredients que un vol.<br /><br />Josep, mira qui ho diu, sí vosaltres sou sempre primerencs en les cròniques i amb el detall que ho expliqueu em va fer recordar el perquè el flam em va quedar amb tantes bombolles...No vaig parar atenció..Caxís..<br /><br />Sí Manel, totalment recomanable per fer. La massa a més admet variacións per donar-li més gust.<br /><br />Res Anna, no hem d'esperar a ningú, per nosaltres, que som prou importants..<br /><br />Vaja Geni, donen murga els problemes amb aquestes màquines, eh!<br /><br />Fely, obligatoria hacerla, que está super rica, de verdad, y fácil..ni te cuento.<br /><br />Sí JosepB, les receptes de la Mireia sempre resulten i són bones de fer.<br /><br />Eva, és un mix de dues de les receptes que va fer. Llàstima que no vinguessis. A veure si a la propera..<br /><br />Marta, ja també l'he provat amb sobressada...boníssima va quedar..<br /><br />Sandeeta, no es que cueste más estirar la masa, es que se encoge cuando se estira si se ha estirado demasiado. Vamos, que a cada masa hay que darle el punto. Las que necesitan mucho estirado, pues bien, las que no, pues no. Yo lo hacia todo a bulto y ahora tendré más cuidado.<br /><br />Olletes, doncs sí, supercoca, superbona..<br /><br />Margarida, vols dir que fent l'albergínia així al micro la notarien? T'ho dic perquè queda tan suau i sense gust gairebé.. Els pots mig enganyar fent-la puré i posant-la per damunt, a veure si se n'adonen...<br /><br />Gracias Cerise.. así no hay excusa para no hacerla, que está muy rica.<br /><br />Parella, encara estic levitant sobre el mar que heu ensenyat.. quin gust.. Doncs sí, es veu que les masses són molt senyores, com va dir la Mireia..Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-80435496344854321762009-06-01T10:04:54.209+02:002009-06-01T10:04:54.209+02:00Hola preciosa, desconeixia això que ens expliques ...Hola preciosa, desconeixia això que ens expliques de l'amasat i desconeixia també l'aportació del Ruben sobre el sèsam que ha d'estar trencat!<br />Maria, m'encanta aquesta coca d'oli. Quin rotllo no haver vingut a la classe.<br />Molts petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-37380692059928032482009-06-01T08:59:46.078+02:002009-06-01T08:59:46.078+02:00Que buena pinta, ademas lo explicas tan bien que n...Que buena pinta, ademas lo explicas tan bien que no hay excusas para no hacerla.cerisehttp://cerise.blogia.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-71863637567876800012009-06-01T02:40:32.196+02:002009-06-01T02:40:32.196+02:00Aquesta coca ha de ser boníssima, i tan fàcil de p...Aquesta coca ha de ser boníssima, i tan fàcil de preparar!<br />A mi m'agrada molt l'albergínia, cosa que no puc dir de la resta de la família, així que quan faci la massa de la coca d'oli, me'n reservaré una part per fer la teva recepta. <br />Un petó.Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-66990566006894817922009-05-31T19:37:55.357+02:002009-05-31T19:37:55.357+02:00Això és una supercoca. Salut!!!!Això és una supercoca. Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-21691229585401234232009-05-31T12:49:14.105+02:002009-05-31T12:49:14.105+02:00María, que bona aquesta Coca! ( a que te he dejado...María, que bona aquesta Coca! ( a que te he dejado flipada? jajajaja) En serio, buenísima! no había oído nunca lo de que amasar demasiado puede hacer que sea más difícil estirar la masa, me lo apunto, que yo normalmente lo que hago es dejar reposar un poco, pero a veces ni con esas... Petonets!SandeeAhttps://www.blogger.com/profile/06892977721190127487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-35159813489292631032009-05-31T12:17:33.346+02:002009-05-31T12:17:33.346+02:00Com versionem receptes...je je je..jo em vaig apun...Com versionem receptes...je je je..jo em vaig apuntar per fer-la amb sobrassada, mel i formatge...de vici...com aquesta teva!!!<br /><br />PtntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-34084910771259004192009-05-31T11:29:58.678+02:002009-05-31T11:29:58.678+02:00M'encanta aquesta recepta Maria!!! és del curs del...M'encanta aquesta recepta Maria!!! és del curs del dijpus? jo a última hora no vaig poder venir...quin greu!!!<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-74947770422592099082009-05-31T11:06:20.917+02:002009-05-31T11:06:20.917+02:00Maria; -la menta fresca- Deliciosa aquesta coca d'...Maria; -la menta fresca- Deliciosa aquesta coca d'oli amb alberginies i formatge... tant sols l'hi falta algún foradet al ordinador, per sentir l'olor, fantàstic Maria. Jo acabo de penjar ara mateix el flam de taronja, el vaig fer ahir per la nit i aquest matí abans de esmorzar l'he fet la "foto" per penjar-la... deliciós com sempre amb la Mireia¡. Josepb -menja de bacallà-Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-77019797232555427242009-05-31T10:17:29.063+02:002009-05-31T10:17:29.063+02:00Mria menuda coca!!!! tiene que estarrrrrr............Mria menuda coca!!!! tiene que estarrrrrr...........UMMMMMMM!!!! esta cará seguro.<br />Un besín y buén domingo wapa.felyhttps://www.blogger.com/profile/00122970633074873212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-59717895967381430602009-05-31T06:01:37.550+02:002009-05-31T06:01:37.550+02:00Ha de ser bonísima Maria,continuo tenin problemes ...Ha de ser bonísima Maria,continuo tenin problemes amb internet.Petonets.m.eugènia creus-piquéhttps://www.blogger.com/profile/13291514745857400603noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-69110856790887235402009-05-30T23:41:25.280+02:002009-05-30T23:41:25.280+02:00Uiiii MAria!! quina rapidesa!
M'agradat la teva c...Uiiii MAria!! quina rapidesa!<br /><br />M'agradat la teva coca, jo també tinc ganes de provar-la. I faré allo que ens va dir la Mireia: no esperaré que vingui ningú per fer-les!! <br /><br />Recordsla vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-65491006658604804762009-05-30T21:56:07.830+02:002009-05-30T21:56:07.830+02:00maria, ets increïble, acabo de veure a cals cafete...maria, ets increïble, acabo de veure a cals cafeters les receptes de la mireia i tu ja n'has fet la teva pròpia versió barrejant-ne dues!<br />té un aspecte excel·lent.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-31636700628343765062009-05-30T20:43:43.949+02:002009-05-30T20:43:43.949+02:00Maria,
Ràpida i aplicada com sempre.
Una abraçadaMaria,<br />Ràpida i aplicada com sempre.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-10350071734838537982009-05-30T19:54:37.920+02:002009-05-30T19:54:37.920+02:00Sols de llegir el nom de la recepta ja et ve la sa...Sols de llegir el nom de la recepta ja et ve la salivera a la boca. L’aspecte magnífic i la combina de l’albergínia amb el formatge ha de ser bonissim .<br />Ostres, una altra recepta per al estiu. <br />Gràciesdolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-19393126049497705652009-05-30T17:36:24.009+02:002009-05-30T17:36:24.009+02:00Genial, Maria, precisament aquesta és la filosofia...Genial, Maria, precisament aquesta és la filosofia de la Mireia: ella proposa una recepta i després nosaltres ens l'hem d'adaptar al nostre gust :)<br />Molt bona idea fer el mix entre les dues receptes, la salsa de formatge dels rollers també deu quedar boníssima sobre la base de la coca!<br />Quden bé oi les albergínies al microo? És un bon truco :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-49450423289631572102009-05-30T17:06:44.892+02:002009-05-30T17:06:44.892+02:00Bueno, que bé, ja tenim aquí la primera recepta......Bueno, que bé, ja tenim aquí la primera recepta...i la que segurament més m'agradarà...prenc nota!!<br /><br /><br />NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-47835290213668647372009-05-30T16:44:42.375+02:002009-05-30T16:44:42.375+02:00Mery! Has estat de les primeres eh? Doncs jo he fe...Mery! Has estat de les primeres eh? Doncs jo he fet el flam de taronja i t'haig de dir que també és molt bo. Molt bona la combinació d'albergínies, anxoves i formatge.<br />Per cert, l'altre dia em van explicar que el sèsam s'ha de triturar una mica (amb el morter o amb molinet), ja que el cos no el digereix si és sencer... Al igual passa amb el lli o amb altres cereals!!<br />PetonsRUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8116067930849933660.post-9508766684222180532009-05-30T16:28:05.018+02:002009-05-30T16:28:05.018+02:00Que bona aquesta coca d'oli! I quina enveja em feu...Que bona aquesta coca d'oli! I quina enveja em feu quan expliqueu les classes de la Mireia Carbó i d'altres trobades blocaires que feu! Potser m'hauré d'organitzar millor a veure si puc venir a alguna d'aquestes trobades.<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.com